Kaupunginhallitus, kokous 7.11.2022

§ 283 LISÄPYKÄLÄ: MLL Laitilan paikallisyhdistyksen tilaa koskeva avustushakemus lapsi- ja perhetoimintaan vuodelle 2023 (lisäpykälä)

LAIDno-2022-981

Valmistelija

  • Heli Kiertokari-Laitinen, hallintojohtaja, heli.kiertokari@laitila.fi

Perustelut

MLL Laitilan paikallisyhdistys anoo avustusta ja jatkoa tilavuokrien maksamiseen vuodesta 2023 alkaen. Yhdistkysen käytössä olevat tilat osoitteessa Sairaalatie 2 (Terveystalo) eivät enää sovellu perhekeskustoiminnan käyttöön. Mukulavintin toiminta on hakemuksen mukaan ennaltaehkäisevää, monipuolista ja laajaa toimintaa (hakemuksen liitteenä on marraraskuun ohjelma). Toiminta on suunnattu kaikille laitilalaiseille sekä erityiseti kotona oleville vanhemmille sekä maahanmuuttajaperheille.

Yhdistys on selvittänyt tilavaihtoehtoja ja toimintaan parhaiten soveltuvaksi tilaksi on arvioitu Vihtorin torin vanhaa apteekin tilaa (selvitetyt tilat ja perustelut ovat hakemuksessa). Tilan vuokra on 1000 €/kk (lisäksi sähkö ja vesi).

Ehdotus

Esittelijä

  • Lauri Kattelus, Kaupunginjohtaja, lauri.kattelus@laitila.fi

Kaupunginhallitus päättää myöntää MLL:n Laitilan paikallisyhdistykselle avustusta tilavuokriin 12 x 1000 € eli 12 000 euroa vuodelle 2023 sillä ehdolla, että kaupunginvaltuusto myöntää tarvittavan määrärahan vuoden 2023 talousarvioon ja siten, että avustus maksetaan kahdessa erässä tammikuussa ja kesäkuussa yleishallinnon (kp 1060) kustannuspaikalta, tililtä 6001 (avustukset yhteisöille).

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.

Tiedoksi

MLL Laitilan paikallisyhdistys/ Johanna Franska (johanna.franska@mll.fi), taloustoimi.fi

Muutoksenhaku

Päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen Laitilan kaupunginhallitukselle, osoite Keskuskatu 30, PL 25 23801 Laitila.

Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnanjäsen. Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitettava.

Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.
Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa.
 
Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, kolmen päivän kuluttua sähköpostin lähettämisestä tai saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana.
 
Kaavan tai rakennusjärjestyksen hyväksymistä koskevasta päätöksestä kunnan jäsenen ja muiden katsotaan saaneen tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa.
 
Tiedoksisaantipäivää ei lueta valitusaikaan. Jos valitusajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa valituksen tehdä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen.