Kaupunginhallitus, kokous 24.1.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 20 Kunnallisten ilmoitusten julkaiseminen

LAIDno-2020-479

Valmistelija

  • Heli Kiertokari-Laitinen, hallintojohtaja, heli.kiertokari@laitila.fi

Perustelut

Kuntalain 108 § kuuluu seuraavasti:
"Kunnan ilmoitukset saatetaan tiedoksi julkaisemalla ne yleisessä tietoverkossa, jollei salassapitoa koskevista säännöksistä muuta johdu, sekä tarpeen vaatiessa muulla kunnan päättämällä tavalla.
Ilmoitusten on oltava yleisessä tietoverkossa 14 vuorokautta, jollei asian luonteesta muuta johdu. Ilmoituksen sisältämät henkilötiedot on poistettava tietoverkosta edellä mainitun ajan kuluttua.”

 

Ehdotus

Esittelijä

  • Lauri Kattelus, Kaupunginjohtaja, lauri.kattelus@laitila.fi

Kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle, että kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset vuonna 2022 saatetaan tiedoksi julkaisemalla ne julkisten kuulutusten ilmoitustaululla siten kuin erikseen on säädetty ja ilmoittamalla niistä soveltuvin osin Laitilan Sanomissa ja kaupungin kotisivuilla.

Samalla kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle, että kaupungin viran-/toimenhakuilmoitukset julkaistaan pääsääntöisesti kaupungin kotisivuilla, Kuntarekry-palvelussa ja Työ- ja elinkeinotoimiston internetsivulla sekä tarpeen mukaan alan ammattilehdissä. Hallintokunnat ratkaisevat, julkaistaanko viranhakuilmoitukset  pääsääntöisesti lyhennettynä myös muissa sanomalehdissä.

Edelleen kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle, että kaupungin muista ilmoituksista vastaavat kaupunginhallitus ja ao. hallintokunnat myönnettyjen määrärahojen puitteissa.

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.


Muutoksenhaku

Päätöksestä ei saa kuntalain 136 §:n mukaan tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.