Kaupunginhallitus, kokous 31.5.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 204 Korona-ajan järjestelyjä 2021

LAIDno-2021-528

Valmistelija

  • Heli Kiertokari-Laitinen, hallintojohtaja, heli.kiertokari@laitila.fi

Perustelut

Hälytysrahaa on jo aikaisemmin tilapäisesti korotettu 100%, kolmestakymmenestä kuuteenkymmeneen euroon 30.6.2021 saakka. Hälytysrahassa on yksi taso. Vuosiloman peruutuksesta joulun aikaan on tehty aiemmin erillinen päätös. 

Hyvästä varautumisesta ja epidemian tasaantumisesta huolimatta COVID-19 -tilanne voi muuttua arvaamattomastikin. Käytettävissä olevan henkilöstön riittävyyden turvaamiseksi sekä erityisesti henkilöstöpolittiisin perustein hälytysrahaan ehdotetaan tilapäisiä muutoksia kesäkauden ajaksi.

Ehdotus

Esittelijä

  • Lauri Kattelus, Kaupunginjohtaja, lauri.kattelus@laitila.fi

Kaupunginhallitus päättää koko henkilöstöä koskien aikavälillä 1.7.-30.9.2021

1. jatkaa korotetun hälytysrahan (60 €) maksamista 

2. korottaa juhlapyhien osalta hälytysrahaa 100 euroon

3. 100 euron kertakorvauksesta loman peruuntumisesta tilanteessa, jossa henkilö koronavirustilanteesta johtuen kutsutaan vuosilomalta töihin.

Päätös

Merkittiin pöytäkirjaan, että keskustelun kuluessa esittelijä muutti päätösehdotusta siten, että kohta kaksi eli juhlapyhien hälytysrahan korotus (100 €) koskee aikaa 1.6.-30.9.2021. Hyväksyttiin muutetun ehdotuksen mukaan.

Tiedoksi

Laitilan kaupungin henkilöstö, palkkatiimi; Kari Laine, Hanna Vaaraslahti, Juha Grönlund, Teija Kivistö, Tuulia Kujanpää, Anne Porkka

Muutoksenhaku

Päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen Laitilan kaupunginhallitukselle, osoite Keskuskatu 30, PL 25 23801 Laitila.

Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnanjäsen. Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitettava.

Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.
Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa.
 
Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, kolmen päivän kuluttua sähköpostin lähettämisestä tai saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana.
 
Kaavan tai rakennusjärjestyksen hyväksymistä koskevasta päätöksestä kunnan jäsenen ja muiden katsotaan saaneen tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa.
 
Tiedoksisaantipäivää ei lueta valitusaikaan. Jos valitusajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa valituksen tehdä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen.