Kaupunginvaltuusto, kokous 22.3.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 26 Sidonnaisuusrekisteri

LAIDno-2021-128

Aikaisempi käsittely

Valmistelija

Tarja Saarela, Tietopalvelu- ja työhyvinvointipäällikkö, tarja.saarela@laitila.fi

Perustelut

Kuntalain (410/2015) mukaan tiettyjen kunnan luottamushenkilöiden ja viranhaltijoiden on ilmoitettava julkisesti sidonnaisuuksistaan. Em. laki on ollut voimassa 1.6.2017 alkaen.

Sidonnaisuusilmoitus tehdään tarkastuslautakunnalle, joka saattaa ilmoitukset kaupunginvaltuustolle tiedoksi. Sidonnaisuusrekisteri on julkaistava yleisessä tietoverkossa. Laitilan kaupunki julkaisee sidonnaisuudet kaupungin kotisivuilla ja kaupungilla on käytössä sähköinen Sidonnaisuusrekisteri.fi- palvelu.

Tarkastuslautakunta on tarkastanut kokouksissaan vuoden aikana sidonnaisuusilmoitukset ja antaa ne tiedoksi kaupunginhallitukselle ja -valtuustolle.

Ehdotus

Esittelijä

Lauri Kattelus, Kaupunginjohtaja, lauri.kattelus@laitila.fi

Kaupunginhallitus merkitsee tiedoksi hyväksytyt viiteaineistona olevat sidonnaisuusilmoitukset 20.1.2021 tilanteen mukaisesti ja vie ne tiedoksi edelleen kaupunginvaltuustolle.

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.

Perustelut

-

Ehdotus

Kaupunginvaltuusto merkitsee tiedoksi hyväksytyt oheismateriaalina olevat sidonnaisuusilmoitukset 20.1.2021 tilanteen mukaisesti.

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.


Muutoksenhaku

Päätöksestä ei saa kuntalain 136 §:n mukaan tehdä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.