Kaupunginhallitus, kokous 30.11.2020

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 133 Lausunnon antaminen Laitilan ikääntyneen väestön palveluiden järjestämissuunnitelmasta vuosille 2021-2024 (suunnitelmaluonnos 18.9.2020)

LAIDno-2020-291

Valmistelija

  • Heli Kiertokari-Laitinen, vt. talous- ja hallintojohtaja, heli.kiertokari@laitila.fi

Perustelut

Laitilan iäkkäiden palveluissa on valmistelussa järjestämissuunnitelma vuosille 2021-2024. Laitilan ikääntyneen väestön järjestämissuunnitelman luonnoksen teossa on hyödynnetty mm. vanhuspalvelulakia ja -asetusta, tilastokeskusta, kunnan omia toimintalukuja, Laitilan kaupungin strategiaa ja FCG:n tekemää selvitystä ikäihmisten palveluista. 

Kaupunginhallitukselta on pyydetty lausuntoa suunnitelmaluonnoksesta. Ikäihmisten palvelujen järjestämissuunnitelman sisällöstä ei ole huomautettavaa. Suunnitelman ulkoasun viimeistelyssä voidaan huomioida Laitilan kaupungin uudet graafiset ohjeet.

Ehdotus

Esittelijä

  • Lauri Kattelus, Kaupunginjohtaja, lauri.kattelus@laitila.fi

Kaupunginhallitus toteaa lausuntonaan Laitilan ikääntyneen väestön palveluiden järjestämissuunnitelmaluonnoksesta vuosille 2021-2024, että sillä ei ole huomautettavaa luonnoksen sisällön johdosta. Suunnitelman ulkoasun viimeistelyssä voidaan huomioida Laitilan kaupungin uudet  graafiset ohjeet.

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.

Merkittiin pöytäkirjaan, että sosiaali- ja terveysjohtaja Ahokas oli kokouksessa asiantuntijana läsnä tämän asian käsittelyn ajan.

Tiedoksi

sosiaali- ja terveysvaliokunta

Muutoksenhaku

Päätöksestä ei saa kuntalain 136 §:n mukaan tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.