Kaupunginhallitus, kokous 8.5.2023

§ 98 Esitys tuntiopettajien virkanimikkeiden muuttamiseksi

LAIDno-2023-369

Aikaisempi käsittely

Valmistelija

Jussi Kauranen, Vakka-Suomen musiikkiopiston rehtori, jussi.kauranen@laitila.fi

Perustelut

Vakka-Suomen musiikkiopiston eräiden tuntiopettajien vakanssien nimiä on tarkoituksenmukaista muuttaa tarkentamaan olemassa olevia virkasuhteita. Opetusviikkotuntimäärä on aiemmin määrittänyt pää- tai sivutoimisuuden. Nyt esityksessä oleva muutos lisää selkeyttä sekä työntekijöiden että työnantajan näkökulmista.

Virkanimikkeiden muuttamisen vuoksi järjestettiin yhteistoimintalain mukainen neuvottelu 15.3.2023. Kaikki neuvotteluun osallistuneet hyväksyivät työnantajan esityksen. Neuvottelusta laadittiin pöytäkirja, jonka kaikki osallistujat ovat allekirjoittaneet. Pöytäkirja on toimitettu tiedoksi yhteistyötoimikunnalle.

Muutos ei vaikuta opettajien olemassa oleviin virkasuhteiden ehtoihin. OVTESin määräyksiä on noudatettu ja noudatetaan.

 

 

 

Päätöksenteon peruste

Laitilan kaupungin hallintosääntö § 33

Laitilan kaupungin hallintosääntö § 45

Ehdotus

Esittelijä

Jussi Kauranen, Vakka-Suomen musiikkiopiston rehtori, jussi.kauranen@laitila.fi

Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunta esittää Laitilan kaupunginhallitukselle, että seuraavat Vakka-Suomen musiikkiopiston tuntiopettajien vakanssien nimet muutetaan alla olevan erittelyn mukaisesti 1.8.2023 alkaen.

  1. Vakanssi no 56400-01 Varhaisiän musiikkikasvatuksen tuntiopettaja, muutoksen jälkeen Varhaisiän musiikkikasvatuksen päätoiminen tuntiopettaja.
  2. Vakanssi no 56400-03 Lyömäsoitintensoiton tuntiopettaja, muutoksen jälkeen Lyömäsoitintensoiton päätoiminen tuntiopettaja.
  3. Vakanssi no 56401-07 Varhaisiän musiikkikasvatuksen tuntiopettaja, muutoksen jälkeen Varhaisiän musiikkikasvatuksen päätoiminen tuntiopettaja.
  4. Vakanssi no 56401-12 Pianonsoiton tuntiopettaja, muutoksen jälkeen Pianonsoiton päätoiminen tuntiopettaja.
  5. Vakanssi no 56401-17 Sellonsoiton tuntiopettaja, muutoksen jälkeen Sellonsoiton sivutoiminen tuntiopettaja.
  6. Vakanssi no 56401-18 Kirkkourkujensoiton tuntiopettaja. muutoksen jälkeen Kirkkourkujensoiton sivutoiminen tuntiopettaja.
  7. Vakanssi no 56402-01 Kitaransoiton tuntiopettajan, muutoksen jälkeen Kitaransoiton päätoiminen tuntiopettaja.
  8. Vakanssi no 74605-01 Klarinetinsoiton tuntiopettajan, muutoksen jälkeen Klarinetin- ja saksofoninsoiton sivutoiminen tuntiopettaja.
  9. Vakanssi no 73828-01 Harmonikansoiton tuntiopettaja, muutoksen jälkeen Harmonikansoiton päätoiminen tuntiopettaja.

Päätös

Ehdotuksen mukaan.

Valmistelija

  • Jussi Kauranen, Vakka-Suomen musiikkiopiston rehtori, jussi.kauranen@laitila.fi

Perustelut

-

Ehdotus

Esittelijä

  • Lauri Kattelus, Kaupunginjohtaja, lauri.kattelus@laitila.fi

Kaupunginhallitus päättää Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunnan ehdotuksen mukaisesti, että seuraavat Vakka-Suomen musiikkiopiston tuntiopettajien vakanssien nimet muutetaan alla olevan erittelyn mukaisesti 1.8.2023 alkaen.

  1. Vakanssi no 56400-01 varhaisiän musiikkikasvatuksen tuntiopettaja, muutoksen jälkeen varhaisiän musiikkikasvatuksen päätoiminen tuntiopettaja.
  2. Vakanssi no 56400-03 lyömäsoitintensoiton tuntiopettaja, muutoksen jälkeen lyömäsoitintensoiton päätoiminen tuntiopettaja.
  3. Vakanssi no 56401-07 varhaisiän musiikkikasvatuksen tuntiopettaja, muutoksen jälkeen varhaisiän musiikkikasvatuksen päätoiminen tuntiopettaja.
  4. Vakanssi no 56401-12 pianonsoiton tuntiopettaja, muutoksen jälkeen pianonsoiton päätoiminen tuntiopettaja.
  5. Vakanssi no 56401-17 sellonsoiton tuntiopettaja, muutoksen jälkeen sellonsoiton sivutoiminen tuntiopettaja.
  6. Vakanssi no 56401-18 kirkkourkujensoiton tuntiopettaja. muutoksen jälkeen kirkkourkujensoiton sivutoiminen tuntiopettaja.
  7. Vakanssi no 56402-01 kitaransoiton tuntiopettajan, muutoksen jälkeen kitaransoiton päätoiminen tuntiopettaja.
  8. Vakanssi no 74605-01 klarinetinsoiton tuntiopettajan, muutoksen jälkeen klarinetin- ja saksofoninsoiton sivutoiminen tuntiopettaja.
  9. Vakanssi no 73828-01 harmonikansoiton tuntiopettaja, muutoksen jälkeen harmonikansoiton päätoiminen tuntiopettaja.

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin. 

Merkittiin pöytäkirjaan, että asiantuntijana läsnä asian käsittelyn ajan oli sivistysjohtaja Susanne Laaksonen. 

Tiedoksi

musiikkiopiston rehtori

Muutoksenhaku

Päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen Laitilan kaupunginhallitukselle, osoite Keskuskatu 30, PL 25 23801 Laitila.

Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnanjäsen. Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitettava.

Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.
Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa.
 
Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, kolmen päivän kuluttua sähköpostin lähettämisestä tai saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana.
 
Kaavan tai rakennusjärjestyksen hyväksymistä koskevasta päätöksestä kunnan jäsenen ja muiden katsotaan saaneen tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa.
 
Tiedoksisaantipäivää ei lueta valitusaikaan. Jos valitusajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa valituksen tehdä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen.