Kaupunginvaltuusto, kokous 21.3.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 29 Laitilan ikääntyneen väestön palveluiden järjestämissuunnitelma vuosille 2021-2024; vuoden 2021 toteutumisen seuranta ja päivitys

LAIDno-2022-78

Aikaisempi käsittely

Valmistelija

Sari Koski, Ikäihmisten palvelujohtaja, sari.koski@laitila.fi

Perustelut

Laitilan kaupunginvaltuusto on kokouksessaan 22.3.2021 (§ 27) hyväksynyt Laitilan ikääntyneen väestön palveluiden järjestämissuunnitelman vuosille 2021-2024. Järjestämissuunnitelmassa on todettu päivittämisen ja seurannan osalta, että sen toteuttavat ikäihmisten palvelujen johtoryhmän jäsenet kerran vuodessa. Suunnitelman päivitys ja seuranta tulee toimittaa kerran vuodessa tiedoksi sosiaali- ja terveysvaliokuntaan ja kerran vaalikaudessa tiedoksi valtuustoon.

 

 

 

              

Ehdotus

Esittelijä

Johanna Ahokas, sosiaali- ja terveysjohtaja, johanna.ahokas@laitila.fi

Sosiaali- ja terveysvaliokunta merkitsee tiedokseen Laitilan ikääntyneen väestön palveluiden järjestämissuunnitelman vuosille 2021 – 2024 seuranta- ja päivitystietoineen ja vie suunnitelman edelleen tiedoksi kaupunginvaltuustoon.

Päätös

Ehdotus  hyväksyttiin.

Valmistelija

Sari Koski, Ikäihmisten palvelujohtaja, sari.koski@laitila.fi

Perustelut

-

Ehdotus

Esittelijä

Lauri Kattelus, Kaupunginjohtaja, lauri.kattelus@laitila.fi

Kaupunginhallitus esittää edelleen kaupunginvaltuustolle tiedoksi Laitilan ikääntyneen väestön palveluiden järjestämissuunnitelman vuosille 2021-2024 seuranta- ja päivitystietoineen.

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.

Merkittiin pöytäkirjaan, että asiantuntijana läsnä tämän asian käsittelyn ajan oli sosiaali- ja terveysjohtaja Johanna Ahokas.

Valmistelija

  • Sari Koski, Ikäihmisten palvelujohtaja, sari.koski@laitila.fi

Perustelut

-

Ehdotus

Kaupunginvaltuusto merkitsee tiedoksi Laitilan ikääntyneen väestön palveluiden järjestämissuunnitelman vuosille 2021-2024 seuranta- ja päivitystietoineen.

Päätös

Asian käsittelyn aikana puheenvuoron käytti valtuutettu Virve Aho.

Ehdotus hyväksyttiin.


Muutoksenhaku

Päätöksestä ei saa kuntalain 136 §:n mukaan tehdä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.