Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunta, kokous 30.11.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 35 Vakka-Suomen musiikkiopiston vaskipuhallintensoitonopettajan valinta

LAIDno-2021-1130

Valmistelija

  • Jussi Kauranen, Vakka-Suomen musiikkiopiston rehtori, jussi.kauranen@laitila.fi

Perustelut

Laitilan kaupungin hallintosäännön 30 § mukaan Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunta valitsee henkilöstön toistaiseksi voimassa oleviin vakansseihin.

Johtokunta on myöntänyt täyttöluvan vaskipuhallintensoitonopettajan virkaan (56401-03) kokouksessaan 14.9.2021 (§ 29/2021). 

Kunnallisen viranhaltijalain 4 §:n 3 momentin mukaisesti virkasuhteeseen voidaan ottaa ilman julkista hakumenettelyä, kun kysymyksessä on 24 §:ssä tarkoitettu tai muussa laissa säädetty viranhaltijan siirtäminen toiseen virkasuhteeseen. Viranhaltijalle on ennen siirtämistä varattava tilaisuus tulla kuulluksi.

Vakka-Suomen musiikkiopiston vaskipuhallintensoiton tuntiopettaja Jarkko Kokki täyttää vaskipuhallintensoitonopettajan viran kelpoisuusvaatimukset ja avoinna olevaa virkaa voidaan pitää hänelle sopivana. Jarkko Kokilla on perustuslain 125 § 2 momentin mukaiset yleiset nimitysperusteet (taito, kyky ja koeteltu kansalaistaito) huomioon ottaen edellytykset viran menestykselliseen hoitamiseen. Hänen asemansa toistaiseksi otettuna ei muutu eikä hänen varsinainen palkkansa alene. Siirron perusteena on tehtävien uudelleen järjestely. Jarkko Kokki on antanut suostumuksensa siirtoon 6.9.2021 järjestetyssä viranhaltijan kuulemisessa.

Vakka-Suomen musiikkiopiston vaskipuhallintensoitonopettajan palkka- ja palvelussuhteen ehdot ovat Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaiset.

 

 

Päätöksenteon peruste:

Laitilan kaupungin hallintosääntö 30 §

Kunnallinen viranhaltijalaki 4 § 3 momentti ja 24 §

Perustuslaki 125 § 2 momentti

Ehdotus

Esittelijä

  • Jussi Kauranen, Vakka-Suomen musiikkiopiston rehtori, jussi.kauranen@laitila.fi

Johtokunta päättää valita vaskipuhallintensoitonopettajan virkaan (56401-03) musiikkipedagogi AMK Jarkko Kokin. Virka täytetään 1.1.2022 alkaen toistaiseksi. Viran palkka- ja palvelussuhteen ehdot ovat Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaiset.

Päätös

Ehdotuksen mukaan.

Tiedoksi

Jarkko Kokki

Muutoksenhaku

Päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen Vakka-Suomen Musiikkiopiston johtokunnalle, osoite Keskuskatu 30, PL 25 23801 Laitila.

Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnanjäsen. Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitettava.

Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.
Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa.
 
Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, kolmen päivän kuluttua sähköpostin lähettämisestä tai saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana.

Tiedoksisaantipäivää ei lueta valitusaikaan. Jos valitusajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa valituksen tehdä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen.