Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunta, kokous 30.11.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 32 Pöytäkirjantarkastajien valitseminen

Valmistelija

  • Jussi Kauranen, Vakka-Suomen musiikkiopiston rehtori, jussi.kauranen@laitila.fi

Perustelut

Laitilan kaupungin hallintosäännön 168 §:n mukaan pöytäkirja tarkastetaan toimielimen päättämällä tavalla.

Johtokunta päätti kokouksessaan 14.9.2021 (§ 18/2021), että sen kokouksissa kulloinkin valitaan kaksi jäsentänä tarkastamaan pöytäkirja. Valinta perustuu sukunimen alkukirjaimen mukaista aakkosjärjestystä noudattaen. Pöytäkirja tarkistaan pääsääntöisesti heti kokouksen jälkeen, ellei kokouksessa muuta sovita.

Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunta on kokouksessaan 14.9.2021 (§ 18/2021) päättänyt, että tarkastettu pöytäkirja julkiastaan Laitilan kaupungin verkkosivuilla ja pidetään lisäksi yleisesti nähtävänä Vakka-Suomen musiikkiopiston toimistossa kokouksesta seuraavan viikon maanantaina tai sen sattuessa pyhäpäiväksi sitä seuraavana ensimmäisenä arkipäivänä.

 

 

Päätöksenteon peruste:

Laitilan kaupungin hallintosääntö 168 §

Ehdotus

Esittelijä

  • Jussi Kauranen, Vakka-Suomen musiikkiopiston rehtori, jussi.kauranen@laitila.fi

Tämän kokouksen pöytäkirjan tarkastajina toimivat aakkosjärjestyksen mukaisesti Pauli Kuitula ja Milla Lahdenperä. Tämän kokouksen pöytäkirja tarkastetaan heti kokouksen päättymisen jälkeen.

Tämän kokouksen tarkastettu pöytäkirja julkaistaan Laitilan kaupungin verkkosivuilla 1.12.2021 ja pidetään yleisesti nähtävänä tiistaina 7.12.2021 Vakka-Suomen musiikkiopiston toimistossa.

Päätös

Ehdotuksen mukaan.


Muutoksenhaku

Päätöksestä ei saa kuntalain 136 §:n mukaan tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.