Vakka-Suomen kansalaisopiston johtokunta, kokous 22.9.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 28 Vakka-Suomen kansalaisopiston johtokunnan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valinta

LAIDno-2021-844

Valmistelija

  • Tomi Kangas, Vakka-Suomen kansalaisopiston rehtori, tomi.kangas@vakkaopisto.fi

Perustelut

Vakka-Suomen kansalaisopiston nykyisen johtokunnan toimikausi on alkanut 1.8.2021. Vakka-opiston perustamista ja ylläpitämistä koskevan päivitetyn yhteistyösopimuksen (allekirjoitettu 19.6.2012) mukaisesti johtokunta valitaan valtuustokaudeksi kerrallaan ja se valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan.

 

Päätöksenteon peruste:

Vakka-Suomen kansalaisopiston perustamista ja ylläpitämistä koskeva yhteistyösopimus, allekirjoitettu 19.6.2012.

Ehdotus

Esittelijä

  • Tomi Kangas, Vakka-Suomen kansalaisopiston rehtori, tomi.kangas@vakkaopisto.fi

Vakka-Suomen kansalaisopiston johtokunta valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan toimikaudeksi 2021-2025.

Puheenjohtajan valinnan jälkeen valittu puheenjohtaja siirtyy toimimaan tämän kokouksen puheenjohtajana.

Päätös

Johtokunta ehdotti keskuudestaan puheenjohtajaksi Matti Ankeloa ja varapuheenjohtajaksi Mika Toivolaa. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Tämän pykälän ajan kokouksen puheenjohtajana toimi sivistysjohtaja Susanne Laaksonen.


Muutoksenhaku

Päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen Vakka-Suomen kansalaisopiston johtokunnalle, osoite Keskuskatu 30, PL 25 23801 Laitila.

Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnanjäsen. Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitettava.

Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.
Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa.
 
Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, kolmen päivän kuluttua sähköpostin lähettämisestä tai saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana.
 
Tiedoksisaantipäivää ei lueta valitusaikaan. Jos valitusajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa valituksen tehdä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen.