Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunta, kokous 14.9.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 27 Täyttölupa

LAIDno-2021-825

Valmistelija

  • Jussi Kauranen, Vakka-Suomen musiikkiopiston rehtori, jussi.kauranen@laitila.fi

Perustelut

Vakka-Suomen musiikkiopiston vaskipuhallintensoitonopetus on tarpeen järjestellä uudelleen henkilöstössä tapahtuneiden muutosten vuoksi. Järjestelyjen tavoitteena on ensisijaisesti turvata musiikkiopiston oppilaiden tarvitsema opetus. Järjestelyjen arviointia tehdessä on pidetty mielessä myös Laitilan kaupungin talouden tasapainottamisohjelma.

Vakka-Suomen musiikkiopiston vaskipuhallintensoitonopetus on järjestetty 1.8.2017 alkaen kahden opettajan voimin (opettaja ja tuntiopettaja (päätoiminen)). Vaskipuhallintensoitonopetus kyetään järjestämään laadukkaasti opettaja- ja sivutoimisen tuntiopettajan viroilla. Opettajavirka täytetään sisäisin järjestelyin, jolloin tuntiopettajan (päätoiminen) virka jää avoimeksi. Tällä järjestelyllä saavutetaan pieni säästö tuntiopettajien palkkakuluissa.

Ehdotus

Esittelijä

  • Jussi Kauranen, Vakka-Suomen musiikkiopiston rehtori, jussi.kauranen@laitila.fi

Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunta päättää myöntää täyttöluvan 1.8.2022 alkaen toistaiseksi voimassaolevaan musiikkiopiston sivutoimisen tuntiopettajan virkaan (56401-20) opetusaineena vaskipuhallintensoitonopetus, mikäli Laitilan kaupunginhallitus päättää muuttaa nimikettä.

Päätös

Ehdotuksen mukaan.


Muutoksenhaku

Päätöksestä ei saa kuntalain 136 §:n mukaan tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.