Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunta, kokous 14.9.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 18 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävillä pitäminen

LAIDno-2021-791

Valmistelija

  • Jussi Kauranen, Vakka-Suomen musiikkiopiston rehtori, jussi.kauranen@laitila.fi

Perustelut

Laitilan kaupungin hallintosäännön 168 § mukaan pöytäkirja tarkastetaan toimielimen päättämällä tavalla.

Edelleen hallintosäännön 169 § mukaan pöytäkirja siihen liittyvine oikaisuvaatimusohjeineen tai valitusosoituksineen pidetään tarkastamisen jälkeen nähtävänä kaupungin verkkosivuilla siten, kuin kuntalain 140 §:ssä tarkemmin säädetään.

 

 

Päätöksenteon peruste:

Laitilan kaupungin hallintosääntö 168 § ja 169 §

Kuntalaki 140 §

Ehdotus

Esittelijä

  • Jussi Kauranen, Vakka-Suomen musiikkiopiston rehtori, jussi.kauranen@laitila.fi

Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunta päättää, että sen kokouksissa kulloinkin valitaan kaksi jäsentä tarkastamaan pöytäkirja. Valinta tapahtuu sukunimen alkukirjaimen mukaista aakkosjärjestystä noudattaen. Pöytäkirja tarkastetaan pääsääntöisesti heti kokouksen päättymisen jälkeen, ellei kokouksessa muuta sovita.

Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunta päättää, että tarkastettu pöytäkirja julkaistaan Laitilan kaupungin verkkosivuilla ja pidetään lisäksi yleisesti nähtävänä Vakka-Suomen musiikkiopiston toimistossa kokouksesta seuraavan viikon maanantaina tai sen sattuessa pyhäpäiväksi sitä seuraavana ensimmäisenä arkipäivänä.

Päätös

Ehdotuksen mukaan.


Muutoksenhaku

Päätöksestä ei saa kuntalain 136 §:n mukaan tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.