Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunta, kokous 14.9.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 26 Esitys musiikkiopiston kahden vakanssin nimikkeen muuttamiseksi

LAIDno-2021-805

Valmistelija

  • Jussi Kauranen, Vakka-Suomen musiikkiopiston rehtori, jussi.kauranen@laitila.fi

Perustelut

Vakka-Suomen musiikkiopistossa on syyskaudella 2021 tapahtunut ja tapahtumassa muutamia henkilöstövaihdoksia, joiden vuoksi on ollut tarpeen tarkastella musiikkiopiston virkarakennetta ja -nimikkeitä vastaamaan tämän päivän tilannetta. Kokonaisarviointia on tehty myös talouden tasapainottamisohjelman näkökulmasta.

Vakka-Suomen musiikkiopistolla on kaksi pianonsoiton tuntiopettajan vakanssia, joista toisesta tuntiopettaja (päätoiminen) siirtyy eläkkeelle 1.1.2021 alkaean ja toinen (sivutoiminen) on ollut täyttämättä syksystä 2018 alkaen, kun ao. viran työtehtävät on viranhaltijan irtisanouduttua määrätty toiselle viranhaltijalle.

Pianonsoiton tuntiopettajan virka (päätoiminen) on tarpeen säilyttää, sillä tämän vakanssin työtehtäviä ei voi määrätä muille viranhaltijoille ko. viran tuntimäärän ollessa tällä hetkellä 18,33 viikkotuntia. Tämän viran nimike on tarpeen vaihtaa musiikkiopiston päätoimisen tuntiopettajan viraksi, jotta nimike vastaisi paremmin nykyistä käytäntöä. Opetusaineena säilyy pianonsoitonopetus.

Täyttämättä oleva pianonsoiton tuntiopettajan virka (sivutoiminen) on tarpeen muuttaa nimikkeeltään musiikkiopiston sivutoimiseksi tuntiopettajan viraksi opetusaineena vaskipuhallintensoitonopetus. Vaskipuhallintensoitonopetusta on tarkoitus järjestää tulevaisuudessa edelleen kahden opettajan voimin, niinkuin on toimittu 1.8.2017 alkaen.

 

 

Päätöksenteon peruste:

Laitilan kaupungin hallintosääntö 30 §

Ehdotus

Esittelijä

  • Jussi Kauranen, Vakka-Suomen musiikkiopiston rehtori, jussi.kauranen@laitila.fi

Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunta esittää Laitilan kaupunginhallitukselle, että se päättää muuttaa 1. pianonsoiton tuntiopettajan viran (39800-01) nimikkeeksi musiikkiopiston päätoiminen tuntiopettaja ja 2. pianonsoiton tuntiopettajan viran (56401-20) nimikkeeksi musiikkiopiston sivutoiminen tuntiopettaja.

Päätös

Ehdotuksen mukaan.


Muutoksenhaku

Päätöksestä ei saa kuntalain 136 §:n mukaan tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.