Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunta, kokous 14.9.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 25 Irtaimiston tarkastus

LAIDno-2021-799

Valmistelija

  • Jussi Kauranen, Vakka-Suomen musiikkiopiston rehtori, jussi.kauranen@laitila.fi

Perustelut

Laitilan kaupungin hallintosäännön 30 § mukaan Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunta päättää hallinnassaan olevan irtaimen omaisuuden käytöstä, poistamisesta, myynnistä, kun se kirjanpitoarvoltaan ylittää 10 000 €, vuokralle antamisesta ja ottamisesta sekä muusta käytettäväksi luovuttamisesta noudattaen Laitilan kaupunginhallituksen antamia ohjeita.

Edelleen johtokunnan tehtävä on valita tehtäväalueiden ja toimintayksiköiden irtaimiston tarkastajat.

Edellinen musiikkiopiston irtaimistoluettelo on hyväksytty johtokunnassa 1.12.2015. Syksyllä 2016 musiikkiopiston muutti Kustaa Hiekan Lukutuvalta väistötiloihin, jolloin johtokunnassa esitettiin Laitilan kaupunginhallitukselle, että irtaimiston tarkastus siirretään loppuvuoteen 2017. Kustaa Hiekan lukutuvalle päästiin muuttamaan takaisin vasta elokuussa 2018. Irtaimen tarkastaminen on siirtynyt myös musiikkiopiston hallinnon henkilöstömuutosten ja koronapandemia tilanteiden vuoksi.

Irtaimistoluetteloa päivitetään parhaillaan ja se valmistuu viikolla 41, jolloin irtaimen tarkistus voidaan suorittaa.

 

Päätöksenteon peruste:

Laitilan kaupungin hallintosääntö 30 §

Ehdotus

Esittelijä

  • Jussi Kauranen, Vakka-Suomen musiikkiopiston rehtori, jussi.kauranen@laitila.fi

Johtokunta valitsee irtaimiston tarkastajat.

Päätös

Irtaimiston tarkistajiksi valittiin Laitilaan Jouni Hautanen ja Seppo Rinne sekä Uuteenkaupunkiin Teemu Arvonen ja Eila Polojärvi.


Muutoksenhaku

Päätöksestä ei saa kuntalain 136 §:n mukaan tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.