Kaupunginhallitus, kokous 14.6.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 218 LISÄPYKÄLÄ: Täyttölupapyyntö / Sairaanhoitaja Laitilan terveyskeskuksen lääkärien vastaanotto (lisäpykälä)

LAIDno-2021-486

Valmistelija

  • Johanna Ahokas, sosiaali- ja terveysjohtaja, johanna.ahokas@laitila.fi

Perustelut

Hallintosäännön 52 §:n mukaan avoimien toistaiseksi voimassa olevien vakanssien täyttölupa tulee pyytää kaupunginhallitukselta.

Laitilan kaupunginvaltuusto myönsi kokouksessaan vuoden 2021 talousarvioon määrärahan yhden (1) uuden sairaanhoitajan vakanssin perustamiseen Laitilan terveyskeskuksen lääkärien vastaanotolle. Sairaanhoitajan toimi on edelleen täyttämättä. Sairaanhoitaja Joanna Isomäki on työskennellyt määräaikaisesti osa-aikaisena sijaisena lääkärin vastaanotolla 16.3.2018 lähtien. Täyttä säännöllistä työaikaa hän on tehnyt 27.5.2019 alkaen ketjutetusti ja tarve hänen työpanokselleen on pysyvä ja jatkuva.

Esityksenä on, että määräaikaisen sairaanhoitajan työsuhde muutetaan toistaiseksi voimassa olevaksi 1.7.2021 alkaen ilman julkista hakumenettelyä.

Ehdotus

Esittelijä

  • Lauri Kattelus, Kaupunginjohtaja, lauri.kattelus@laitila.fi

Kaupunginhallitus päättää myöntää täyttöluvan sairaanhoitajan työsuhteeseen toistaiseksi voimassa olevana 1.7.2021 alkaen.

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.

Merkittiin pöytäkirjaan, että asiantuntijana läsnä tämän asian käsittelyn ajan oli sosiaali- ja terveysjohtaja Johanna Ahokas.

Tiedoksi

Joanna Isomäki, Aila Hopponen, Tuuli Kuisma, Johanna Ahokas

Muutoksenhaku

Päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen Laitilan kaupunginhallitukselle, osoite Keskuskatu 30, PL 25 23801 Laitila.

Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnanjäsen. Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitettava.

Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.
Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa.
 
Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, kolmen päivän kuluttua sähköpostin lähettämisestä tai saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana.
 
Kaavan tai rakennusjärjestyksen hyväksymistä koskevasta päätöksestä kunnan jäsenen ja muiden katsotaan saaneen tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa.
 
Tiedoksisaantipäivää ei lueta valitusaikaan. Jos valitusajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa valituksen tehdä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen.