Sivistysvaliokunta, kokous 29.6.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 55 Aamu- ja iltapäivätoiminnan arviointi lukuvuodelta 2022-2023

LAIDno-2023-591

Valmistelija

  • Nestori Mäkelä, sivistystoimen palvelupäällikkö, nestori.makela@laitila.fi

Perustelut

Aamu- ja iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelmaan on kirjattu, että toimintaa seurataan ja arvioidaan säännöllisesti. Toimintasuunnitelman mukaan oman toiminnan arviointia suoritetaan jokaisessa kerhossa lukuvuosittain sitä varten laaditulla lomakkeella. Keskeiset arviointitulokset julkistetaan. Tuloksista tiedotetaan lasten huoltajille ja toiminnasta vastaavalle toimielimelle.

Aamu- ja iltapäivätoimintaa järjestetään kuluvana lukuvuonna ostopalveluna Laitilan seurakunnalta sekä omana toimintana yhteensä neljässä kerhossa Kappelimäen koulussa ja Laineen talolla. Touko-kesäkuussa 2023 lähetettiin kaikkiin toimintaan osallistuneiden lasten koteihin linkki Feedbackly- kyselylomakkeelle. Vastauksia saatiin 42 perheeltä, joten vastausprosentti oli n. 50%.

Tyytyväisyysraportit molempien toimipisteiden vastauksista ovat liitteenä. Avoimista vastauksista toimitetaan kooste sivistysvaliokunnalle.

Kokonaisuudessaan toimintaan ollaan hyvin tyytyväisiä. Kehitettävää on mm. pihoja sekä arjen viestintää koskevissa vastauksissa. Vastaajat myös kiittelevät toimintaa ja sen mahdollisuuksia arjen apuna lapsiperheille.

Ehdotus

Esittelijä

  • Susanne Laaksonen, sivistysjohtaja, susanne.laaksonen@laitila.fi

Sivistysvaliokunta merkitsee tiedoksi aamu- ja iltapäivätoiminnan arvioinnin lukuvuodelta 2022-2023.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Tiedoksi

APIP-yksiköt, Laitilan seurakunta, Nestori Mäkelä

Muutoksenhaku

Päätöksestä ei saa kuntalain 136 §:n mukaan tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.