Kaupunginhallitus, kokous 22.5.2023

§ 126 LISÄPYKÄLÄ: Lisämääräraha As Oy Laitilan Mirjaminpuiston investointeihin (lisäpykälä)

LAIDno-2023-464

Valmistelija

  • Marika Silvennoinen, Talousjohtaja, marika.silvennoinen@laitila.fi

Perustelut

Asunto Oy Laitilan Mirjaminpuiston yhtiökokouksessa 20.3.2023 päätettiin hankeosuuksista sekä pääomavastikkeesta. Ne osakkaat, jotka haluavat maksaa hankeosuutensa voivat tehdä sen ilmoittamalla 14.4.2023 mennessä isännöintiin. Laitilan kaupungin edun mukaista on maksaa hankeosuutensa, jolloin vältetään ylimääräisen pääomavastikkeen periminen. Kaupungin omistamien as. osakkeiden yhteenlaskettu hankeosuus on 22078,2 euroa. Huoneistoja on yhteensä kahdeksan. Kyseiseen menoon ei ole talousarviossa varauduttu.

Ehdotus

Esittelijä

  • Lauri Kattelus, Kaupunginjohtaja, lauri.kattelus@laitila.fi

Kaupunginhallitus päättää hyväksyä ja esittää edelleen valtuustolle lisämäärärahan As. Oy Laitilan Mirjaminpuiston parvekekaiteiden uusimisremontin hankeosuuteen ja tekee seuraavan muutoksen talousarvion 2023 investointiosaan:

As. Oy Laitilan Mirjaminpuiston parvekekaiteiden uusiminen 8100/815 hankeosuus 22.078,2 euroa.

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.

Merkittiin pöytäkirjaan, että esteellisenä käsittelemään asiaa kokouksesta poistui asian käsittelyn ajaksi kaupunginhallituksen jäsen Heikki Peltola.


Muutoksenhaku

Päätöksestä ei saa kuntalain 136 §:n mukaan tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.