Kaupunginhallitus, kokous 7.9.2020

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 34 Laessaaren vesi- ja viemärilinjoihin varatun investointimäärärahan siirto Tuunan alueen kunnallistekniikan laajentamiseen

LAIDno-2020-60

Valmistelija

  • Mika Raula, Tekninen johtaja, mika.raula@laitila.fi

Perustelut

Tekva 19.8.2020 § 35

Laessaaren asemakaava-alueen laajennuksen vesi- ja viemäritöihin on varattuna tälle vuodelle yhteensä 100 000 €. Alueen rakentamista ei ole mahdollista käynnistää tänä vuonna johtuen siitä, ettei alueen asemakaavan laajennusta ole voitu viedä eteenpäin. Valtatie 8 suunnittelu ei ole edennyt aikataulussa ja tämä on vaikuttanut myös Laessaaren kaavoitustyöhön.

Tuunan alueella on alue, jolle ei ole vielä rakennettu vesi- ja viemärilinjoja. Hanke olisi mahdollista toteuttaa nopeastikin, mutta sille ei ole varattuna määrärahaa tälle vuodelle.

Koska Laessaaren vesi- ja viemärilinjojen rakentamiseen osoitettuja määrärahoja ei voida käyttää ja vastaavasti löytyisi toteutettavissa oleva kohde ja resurssit toteutukseen, on perusteltua esittää määrärahan siirtoa.

TJ:n ehdotus:    Tekninen valiokunta esittää kaupunginhallitukselle, että vuoden 2020 talousarvion investointiosaan varattuihin Laessaaren alueen vesi- ja viemärilinjojen rakentamisiin varatut, yhteensä 100 000 €, siirretään kokonaan uudelle investointikohteelle: Tuunan alueen vesi- ja viemäriverkoston laajennus.

Päätös:     Ehdotus hyväksyttiin.

                                                        

 

Ehdotus

Esittelijä

  • Lauri Kattelus, Kaupunginjohtaja, lauri.kattelus@laitila.fi

Kaupunginhallitus esittää teknisen valiokunnan ehdotuksen mukaisesti edelleen kaupunginvaltuustolle, että vuoden 2020 talousarvion investointiosaan varattuihin Laessaaren alueen vesi- ja viemärilinjojen rakentamisiin varatut, yhteensä 100 000 €, siirretään kokonaan uudelle investointikohteelle: Tuunan alueen vesi- ja viemäriverkoston laajennus.

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.

Merkittiin pöytäkirjaan, että tekninen johtaja Raula oli kokouksessa asiantuntijana läsnä tämän asian käsittelyn ajan.


Muutoksenhaku

Päätöksestä ei saa kuntalain 136 §:n mukaan tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.