Elinvoimajaosto, kokous 24.4.2023

§ 23 LISÄPYKÄLÄ: Osavuosikatsaus 1-3/2023 / Elinvoiman erillisyksikkö (lisäpykälä)

LAIDno-2023-364

Valmistelija

  • Heli Kiertokari-Laitinen, hallintojohtaja, heli.kiertokari@laitila.fi

Perustelut

Laitilan kaupungin talouden toteutumasta raportoidaan osavuosikatsauksina kaupunginvaltuustolle neljännesvuosittain. Viranhaltijoiden on kuukausittain seurattava määrärahojensa toteutumista ja raportoitava siitä ao. valiokuntaan, lautakuntaan tai jaostolle vähintään neljännesvuosittain. Raportointiaikataulun mukaiset raportit toimitetaan tiedoksi ao. valiokunnille, lautakunnille tai jaostoille sekä kaupunginhallitukselle.

Valtuustolle toimitetaan osavuosikatsaus neljännesvuosittain 31.3., 30.6, 30.9. ja 31.12. tilanteista. Liitteenä elinvoiman erillisyksikön taloudellisten tavoitteiden toteumaraportti 1-3/2023. Talousarvion täytäntöönpano-ohjeen mukaisesti vain merkittävät poikkeamat (5 %) selvitetään sanallisesti.

Raportti osavuosikatsauksen 1-3/2023 toteutumisesta on liitteenä.

Ehdotus

Esittelijä

  • Lauri Kattelus, Kaupunginjohtaja, lauri.kattelus@laitila.fi

Elinvoimajaosto merkitsee elinvoiman erillisyksikön osavuosikatsauksen (1-3/2023) tiedoksi ja lähettää sen edelleen kaupunginhallitukselle ja kaupunginvaltuustolle.

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.  


Muutoksenhaku

Päätöksestä ei saa kuntalain 136 §:n mukaan tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.