Sivistysvaliokunta, kokous 19.5.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 52 Finnlamex-hallilla järjestettävien tapahtumien hinnoittelu

LAIDno-2022-384

Valmistelija

  • Emilia Andersson, vapaa-aikapäällikkö, emilia.andersson@laitila.fi

Perustelut

Finnlamex-halli on monitoimihalli, jota käytetään erilaisiin tapahtumiin, kuten esim. konsertteihin. Joissain tapahtumissa tarvitaan esiintymislavaa, sekä pöytiä ja tuoleja. Esiintymislava kootaan 1mx2m kokoisista elementeistä liikuntatoimen henkilöstön toimesta, ja se vaatii aina kaksi työntekijää. Esiintymislavan rakentamiseen ja purkamiseen kuluu aikaa yhteensä noin tunnista kahteen. Esiintymislava ja tuolit ovat Finnlamex-hallilla, mutta pöydät täytyy hakea Urheilutalolta. Pöydät säilytetään kärryissä, joka myös helpottaa pöytien siirtämistä. Kuljetukseen tarvitaan riittävän iso ajoneuvo, jotta pöydät voidaan pitää käyrryissä kuljetuksenkin aikana. Kaupungilla ei päätöksenteko hetkellä ole kuljetukseen soveltuvaa ajoneuvoa.

Talvikautena (syyskuu-huhtikuu) liikuntatoimessa on iltaisin ja viikonloppuisin yksi työntekijä jäähallilla jäänajossa. Ilta- ja viikonlopputyöntekijällä on mahdollisuus olla rakentamassa lavaa, mutta hän tarvitsee toisen työntekijän kaverikseen. Lisäksi ilta- ja viikonlopputyöntekijän täytyy huolehtia jäähallin jäänajo, mikä on tarkoin aikataulutettua. Yleensä tapahtumat ajoittuvat iltoihin ja viikonloppuihin, jolloin työntekijöille kuuluu työehtosopimuksen mukaiset lisät. 

Ehdotus

Esittelijä

  • Susanne Laaksonen, sivistysjohtaja, susanne.laaksonen@laitila.fi

Finnlamex-hallin esiintymislavan kokoaminen ja purkaminen hinnoitellaan 1.8.2022 alkaen käyttäjille seuraavasti:

Laitilalaiset yleishyödylliset yhdistykset: 50 €

Laitilalaiset yritykset ja muut toimijat: 150 €

Ulkopaikkakuntalaiset: 200 €

Hinnat sisältävät esiintymislavan kokoamisen ja purkamisen, sekä alv. 24 %.

 

Tuolien ja pöytien asettaminen ja purkaminen hinnoitellaan 1.8.2022 alkaen käyttäjille seuraavasti:

Laitilalaiset (yhdistykset, yritykset, ja muut toimijat): 40 € / 1-100 hlölle, 60 € / 101-200 hlölle ja 80 € / 201-300 hlölle.

Ulkopaikkakuntalaiset: 60 € / 1-100 hlölle, 80 € / 101-200 hlölle ja 100 € / 201-300 hlölle.

Hinnat sisältävät tuolien ja pöytien asettamisen ja purkamisen Finnlamex-hallilla, sekä alv. 24 %. Tapahtuman järjestäjä kustantaa pöytien kuljetukset Urheilutalolta Finnlamex-hallille ja takaisin. Kuljetukseen käytettävä ajoneuvoon tulee mahtua pöydät kärryissä.

Päätös

Sivistysvaliokunta kävi keskustelun Finnlamex-hallilla järjestettävien tapahtumien hinnoittelusta. Hinnoittelun sanamuotoa tarkennettiin niin, että muut toimijat sisältävät myös yksityiset henkilöt.

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Tiedoksi

Liikuntatoimi

Muutoksenhaku

Päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen Laitilan sivistysvaliokunnalle, osoite Keskuskatu 30, PL 25 23801 Laitila.

Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnanjäsen. Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitettava.

Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.
Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa.
 
Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, kolmen päivän kuluttua sähköpostin lähettämisestä tai saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana.
 
Tiedoksisaantipäivää ei lueta valitusaikaan. Jos valitusajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa valituksen tehdä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen.