Vakka-Suomen kansalaisopiston johtokunta, kokous 4.5.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 11 Vakka-Suomen kansalaisopiston lv. 2022-2023 opetusohjelman päälinjaukset

LAIDno-2022-400

Valmistelija

  • Tomi Kangas, Vakka-Suomen kansalaisopiston rehtori, tomi.kangas@vakkaopisto.fi

Perustelut

Laitilan kaupungin hallintosäännössä on mainittu, että Vakka-Suomen kansalaisopiston johtokunnan ratkaisuvaltaan (§ 30) kuuluu mm. ”vahvistaa kansalaisopiston lukuvuosittainen opetusohjelma”.

Vakka-Suomen kansalaisopiston opetusohjelman on kaavailtu ilmestyvän torstaina 11.8.2022. Opetusohjelma jaetaan samanaikaisesti koko opiston toimialueen kaikkiin talouksiin. Ilmoittautuminen kursseille on tarkoitus alkaa keskiviikkona 17.8.2022 klo 17. Kevätohjelman on vastaavasti tarkoitus ilmestyä torstaina 29.12.2022. Ilmoittautuminen kevään kursseille alkaisi tiistaina 3.1.2023 klo 9.

Kansalaisopiston henkilökunta on rehtorin johdolla koonnut opetusohjelmaa keväästä lähtien. Ohjelma on menossa taitettavaksi kesäkuun alussa.

Koska ohjelma ei vielä tässä vaiheessa ole lopullisesti valmis, opiston rehtori esittelee johtokunnan kokouksessa opetusohjelman tämän hetkistä tilannetta, opetusohjelman sisältöä ja painopisteitä sekä myös yksittäisiä kursseja.

Johtokunnan jäsenillä on vielä tässä vaiheessa mahdollisuus vaikuttaa tulevan ohjelman sisältöön joko oman osakaskuntansa osalta tai yleisellä tasolla.

Vakka-Suomen kansalaisopiston johtokunta vahvistaa lukuvuoden 2022-2023 opetusohjelman seuraavassa kokouksessaan kesäkuun puolivälissä. Opetusohjelman mahdollisimman ajantasainen versio toimitetaan johtokunnan jäsenille sähköpostitse tutustuttavaksi ennen kesäkuun kokousta.

 

Päätöksenteon peruste:

Laitilan kaupungin hallintosääntö 30 §

Ehdotus

Esittelijä

  • Tomi Kangas, Vakka-Suomen kansalaisopiston rehtori, tomi.kangas@vakkaopisto.fi

Johtokunta merkitsee tiedoksi lukuvuoden 2022-2023 opetusohjelman valmistelun tämän hetkisen tilanteen ja opetusohjelman päälinjaukset.

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.