Vakka-Suomen kansalaisopiston johtokunta, kokous 4.5.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 9 Pöytäkirjan tarkastajien valinta ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

Valmistelija

  • Tomi Kangas, Vakka-Suomen kansalaisopiston rehtori, tomi.kangas@vakkaopisto.fi

Perustelut

Laitilan kaupungin hallintosäännön 168 §:n mukaan pöytäkirja tarkastetaan toimielimen päättämällä tavalla.

Edelleen hallintosäännön 169 §:ssä määrätään, että kapunginhallituksen, valiokunnan ja lautakunnan pöytäkirja siihen liitettyine oikaisuvaatimusohjeineen tai valitusosoituksineen pidetään tarkastamisen jälkeen nähtävänä kaupungin verkkosivuilla siten, kun kuntalain 140 §:ssä tarkemmin säädetään. Muun viranomaisen pöytäkirja annetaan vastaavalla tavalla tiedoksi kaupungin jäsenille, jos asianomainen viranomainen katsoo sen tarpeelliseksi.

Vakka-Suomen kansalaisopiston johtokunta päätti ensimmäisessä kokouksessaan 22.9.2021, että johtokunnan pöytäkirjan tarkistamisesta päätetään jokaisessa kokouksessa erikseen, valitaan kaksi jäsentä tarkastamaan pöytäkirja ja noudatetaan kiertävää sukunimen alkukirjaimen mukaista aakkosjärjestystä.

Edelleen Vakka-Suomen kansalaisopiston johtokunta päätti, että tarkastettu pöytäkirja julkaistaan Laitilan kaupungin verkkosivuilla ja pidetään lisäksi yleisesti nähtävillä kokousta seuraavan viikon perjantaina tai sen sattuessa pyhäpäiväksi sitä seuraavana ensimmäisenä arkipäivänä Laitilan kaupungintalolla koulutoimistossa klo 9.00–15.00.

 

Päätöksenteon peruste:

Laitilan kaupungin hallintosääntö 168 § ja 169 §
Vakka-Suomen kansalaisopiston johtokunta 22.9.2021, 30 §

Ehdotus

Esittelijä

  • Tomi Kangas, Vakka-Suomen kansalaisopiston rehtori, tomi.kangas@vakkaopisto.fi

Tämän kokouksen pöytäkirjan tarkastajina toimivat aakkosjärjestyksen mukaisesti Jari Sillantie ja Johanna Kantonen. Tämän kokouksen pöytäkirja on tarkastettavana heti kokouksen jälkeen tai sitten myöhemmin kansalaisopiston toimistoissa, torstaina 5.5. iltapäivällä Laitilassa sekä perjantaina 6.5. Uudessakaupungissa.

Tämän kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävillä Laitilan kaupungin verkkosivulla sekä 13.5.2022 Laitilan kaupungintalolla koulutoimistossa.

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin kaikilta osin.