Sivistysvaliokunta, kokous 18.11.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 94 Liikuntatoimen vuoden 2021 toisen kohdeavustuksen myöntäminen

LAIDno-2021-1146

Valmistelija

  • Emilia Andersson, vapaa-aikapäällikkö, emilia.andersson@laitila.fi

Perustelut

Liikuntatoimessa on ollut haettavana 1.-31.10.2021 kohdeavustusta 4.000 €. Avustuksesta on ilmoitettu Liikuntatoimen Facebookissa ja Laitilan Sanomissa. 

Kohdeavustusta voidaan hakea lasten- ja nuorten harrastustoiminnan lisäämiseen haja-asutusalueilla, soveltavan liikunnan kehittämiseen ja lisäämiseen, varttuneenväen liikunnan lisäämiseen ja koronan torjumisesta syntyneisiin materiaali (esim. käsidesi) kustannuksiin. 

Liikuntatoimen avustuksia haettaessa tulee hakemukseen liittää edellisen vuoden tilinpäätös ja toimintakertomus, sekä kuluvan vuoden talousarvio ja toimintasuunnitelma.

Määräaikaan mennessä kohdeavustusta ovat hakeneet:

Laitilan seudun Reuma- ja Tulesyhdistys ry 2.000 €

Koveron-Haukan kyläyhdistys ry. 1.740 €

Ehdotus

Esittelijä

  • Susanne Laaksonen, sivistysjohtaja, susanne.laaksonen@laitila.fi

Sivistysvaliokunta päättää myöntää kohdeavustusta Laitilan seudun Reuma- ja Tulesyhdistys ry:lle 2.000 € ja Koveron-Haukan kyläyhdistys ry:lle 1.740 €. 

Avustus maksetaan yhdistyksen/yhteisön ilmoittamalle tilille, kun kaikki hakemuksessa vaadittavat asiakirjat on toimitettu liikuntatoimeen. Mikäli jokin asiakirja jää toimittamatta vuoden 2021 aikana, ei avustusta makseta. 

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin. Merkittiin, että vapaa-aikapäällikkö Emilia Andersson osallistui asiantuntijana pykälän käsittelyn ajan.

Tiedoksi

Avustusta hakeneet 

Liitteet

Oheismateriaali


Muutoksenhaku

Päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen Laitilan sivistysvaliokunnalle, osoite Keskuskatu 30, PL 25 23801 Laitila.

Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnanjäsen. Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitettava.

Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.
Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa.
 
Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, kolmen päivän kuluttua sähköpostin lähettämisestä tai saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana.
 
Tiedoksisaantipäivää ei lueta valitusaikaan. Jos valitusajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa valituksen tehdä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen.