Sivistysvaliokunta, kokous 14.10.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 89 LISÄPYKÄLÄ: Osavuosikatsaus 1-9/2021 (lisäpykälä)

LAIDno-2021-972

Valmistelija

  • Susanne Laaksonen, sivistysjohtaja, susanne.laaksonen@laitila.fi

Perustelut

Vuoden 2021 talousarvion täytäntöönpano-ohjeen mukaan viranhaltijoiden on kuukausittain seurattava määrärahojensa toteutumista ja raportoitava siitä valiokuntaan tai lautakuntaan vähintään neljännesvuosittain. Raportointiaikataulun mukaiset raportit toimitetaan tiedoksi valiokunnille tai lautakunnille ja kaupunginhallitukselle. Valtuustolle toimitetaan osavuosikatsaus neljännesvuosittain (31.3., 30.6, 30.9. ja 31.12. tilanteista).

Vuoden 2021 toteumaraportointi tapahtuu PowerBI -johdon raportointijärjestelmän avulla.

Sivistystoimen talousarvio on toteutunut suunnitellusti ja kokonaisuus talouden osalta on tasapainossa, toimintakate 72,1 %. Tuloja on kertynyt arvioitua enemmän johtuen valtionavustuksista. Menot ovat pysyneet kokonaisuuteen nähden hyvin annetun talousarvion sisällä.

Liitteenä toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteumaraportti tehtävittäin. Talousarvion täytäntöönpano-ohjeen mukaisesti vain merkittävät poikkeamat (5 %) selvitetään sanallisesti.

Ehdotus

Esittelijä

  • Susanne Laaksonen, sivistysjohtaja, susanne.laaksonen@laitila.fi

Valiokunta merkitsee sivistystoimen osavuosikatsauksen (1-9/2021) ajalta 1.1.-30.9.2021 tiedoksi ja lähettää sen edelleen tiedoksi kaupunginhallitukselle ja edelleen kaupunginvaltuustolle.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Tiedoksi

kaupunginhallitus, kaupunginvaltuusto

Muutoksenhaku

HValL 3 §:n 1 momentin / muun lainsäädännön mukaan päätökseen ei saa hakea muutosta valittamalla.
Valituskiellon peruste asian yhteydestä.