Tekninen valiokunta, kokous 19.5.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 35 LISÄPYKÄLÄ: Koulutien ja Kananpolun katusuunnittelman nähtäville asettaminen (lisäpykälä)

LAIDno-2020-136

Valmistelija

  • Petri Hautakoski, Työpäällikkö, petri.hautakoski@laitila.fi

Perustelut

Tekniselle valiokunnalle esitetään Sitowise Oy:n laatiman aineiston perusteella Koulutien ja Kananpolun saneeraussuunnitelmaehdotuksen hyväksymistä ja asettamista julkisesti nähtäville.

Maankäyttö- ja rakennusasetuksen §:n 43 mukaisesti katusuunnitelmaehdotus on pidettävä kunnassa julkisesti nähtävänä vähintään 14 päivän ajan. Osallisilla on oikeus tehdä muistutus ehdotuksesta. Muistutus on toimitettava kunnalle ennen nähtävänäoloajan päättymistä. Nähtäville asettamisesta ja oikeudesta muistutuksen tekemiseen on ilmoitettava suunniteltuun alueeseen rajoittuvien kiinteistöjen omistajille ja haltijoille. Nähtävillä olon jälkeen tekninen valiokunta käsittelee mahdolliset muistutukset ja vahvistaa erikseen katusuunnitelman. Oheismateriaalina ovat katusuunnitelman asemapiirustus, Kananpolun pituus - ja tyyppipoikkileikkaukset, Koulutien pituus- ja tyyppipoikkileikkaukset sekä Keskuskadun korotetun liittymän pituusleikkaus.

Ehdotus

Esittelijä

  • Mika Raula, Tekninen johtaja, mika.raula@laitila.fi

Tekninen valiokunta päättää hyväksyä Koulutien ja Kananpolun katusuunnitelmaehdotuksen, alueeseen rajoittuvien kiinteistöjen omistajille ilmoitetaan kirjeitse nähtäville asettamisesta ja oikeudesta muistutuksiin. Tämän jälkeen katusuunnitelma asetetaan julkisesti nähtäville 14 päivän ajaksi 1.6.2021 alkaen.

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.


Muutoksenhaku

HValL 3 §:n 1 momentin / muun lainsäädännön mukaan seuraavaan päätökseen ei saa hakea muutosta valittamalla.
Valituskiellon peruste asian yhteydestä.