Sivistysvaliokunta, kokous 10.12.2020

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 41 Vuoden 2020 toisen kohdeavustuksen myöntäminen

LAIDno-2020-412

Valmistelija

  • Emilia Andersson, vapaa-aikapäällikkö, emilia.andersson@laitila.fi

Perustelut

Liikuntatoimessa on ollut haettavana 1.-30.11.2020 kohdeavustusta 3.500 €. Avustuksesta on ilmoitettu Liikuntatoimen Facebookissa ja Laitilan Sanomissa. 

Kohdeavustusten painotukset ovat: toiminnan vaikuttavuus, innovatiivisuus ja kokeilukulttuuri, liikunnan lisääminen osaksi lasten ja vanhusten toimintaympäristöä integroimalla liikuntatoimintoja, haja-asutusalueiden liikuntatoiminta, yhteistyön tekeminen uusien monipuolisten kumppanuuksien kesken, harrasteliikuntatoiminnan lisääminen ja soveltavan liikunnan kehittäminen ja lisääminen. Kohdeavustuksia voidaan hakea kahdesti vuodessa: maaliskuussa ja marraskuussa.

Määräaikaan mennessä kohdeavustusta ovat hakeneet:

Laitilan seudun Reuma- ja Tulesyhdistys ry 2.000 €

Laitilan Jyske, Pesäpallojaosto 4.585 €

Ehdotus

Esittelijä

  • Nestori Mäkelä, vs. sivistystoimenjohtaja, nestori.makela@laitila.fi

Sivistysvaliokunta myöntää Laitilan seudun Reuma- ja Tulesyhdistys ry:lle 2.000 € ja Laitilan Jyskeen pesäpallojaostolle 1.435 €.

Perustelut: Kohdeavustuksen yksi painopiste on lasten ja vanhusten liikunnan lisääminen. Laitilan Jyskeen pesäpallojaoston hakemuksessa 1.435 € on 3-6-vuotiaiden ja alakoululaisten liikunnan harrastamista ja 3.150 € on yli 18-vuotaiden liikunnan harrastamista. Laitilan seudun Reuma- ja Tulesyhdistys ry:n liikuntaryhmät ovat liikuntarajoitteisille henkilöille.

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.

Merkittiin pöytäkirjaan tiedoksi, että tämän asian käsittelyn ajan läsnä oli asiantuntijana vapaa-aikapäällikkö Emilia Andersson.

Esteellisyys

  • Pertti Pokki poistui kokouksesta esteellisenä tämän asian käsittelyn ajaksi.

Tiedoksi

Laitilan seudun Reuma- ja Tulesyhdistys ry, Laitilan Jyskeen pesäpallojaosto, Vapaa-aikatoimi

Muutoksenhaku

Päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen Laitilan sivistysvaliokunnalle, osoite Keskuskatu 30, PL 25 23801 Laitila.

Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnanjäsen. Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitettava.

Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.
Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa.
 
Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, kolmen päivän kuluttua sähköpostin lähettämisestä tai saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana.
 
Tiedoksisaantipäivää ei lueta valitusaikaan. Jos valitusajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa valituksen tehdä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen.