Kaupunginhallitus, kokous 24.10.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 252 Terveyskeskuksen lähetin tehtävän muuttaminen toistaiseksi voimassa olevaksi sekä vakanssin nimikkeen muutos

LAIDno-2021-219

Valmistelija

  • Tuuli Kuisma, ylilääkäri, tuuli.kuisma@laitila.fi

Perustelut

Sosiaali- ja terveystoimialalla on toiminut terveyskeskuksen lähetti määräaikaisena työntekijänä vuodesta 2017 alkaen. Työsopimuksia on kirjattu yhtäjaksoisesti vuodeksi kerrrallaan tehtävänimikkeillä huolto- ja korjausmies tai lähetti. Työsuhteen ketjuttamista on tapahtunut ilman määräaikaisuuden perustetta. Tehtävänkuva on laajentunut vuosien saatossa ja tällä hetkellä siihen kuuluvat terveyskeskuksen lähetin tehtävien lisäksi merkittävissä määrin terveyskeskuksen arkisto-, huolto- sekä atk-tehtävissä avustavana työntekijänä toimiminen. Lähetin työpanos on merkittävä terveyskeskuksen arjen sujuvuuden varmistamiseksi. 

Palkkamääräraha on varattu vuosittain talousarvioon. 

Nykyinen vakanssin nimike on huolto- ja korjausmies. Vakanssin tehtävänkuva on luonteeltaan sellainen, että nimike virastomestari kuvaa tehtäviä aiemmin käytössä olleita nimikkeitä paremmin. 

Ehdotus

Esittelijä

  • Lauri Kattelus, Kaupunginjohtaja, lauri.kattelus@laitila.fi

Kaupunginhallitus päättää muuttaa huolto- ja korjausmies -vakanssin virastomestarin vakanssiksi sekä päättää työsuhteen muuttamisesta toistaiseksi voimassa olevaksi 1.11.2022 lukien. Tehtävän hinnoittelutunnus on 01PER070 ja tehtäväkohtainen palkka säilyy muutoksesta riippumatta ennallaan.

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.

Merkittiin pöytäkirjaan, että asiantuntijana läsnä tämän asian käsittelyn ajan oli sosiaali- ja terveysjohtaja Johanna Ahokas.

Tiedoksi

sosiaali- ja terveysjohtaja Ahokas, ylilääkäri Kuisma, lähetti Heinonen, Palkkatiimi, hallintojohtaja Kiertokari-Laitinen

Muutoksenhaku

Päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen Laitilan kaupunginhallitukselle, osoite Keskuskatu 30, PL 25 23801 Laitila.

Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnanjäsen. Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitettava.

Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.
Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa.
 
Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, kolmen päivän kuluttua sähköpostin lähettämisestä tai saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana.
 
Kaavan tai rakennusjärjestyksen hyväksymistä koskevasta päätöksestä kunnan jäsenen ja muiden katsotaan saaneen tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa.
 
Tiedoksisaantipäivää ei lueta valitusaikaan. Jos valitusajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa valituksen tehdä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen.