Sivistysvaliokunta, kokous 16.6.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 66 Sivistysvaliokunnan kokoukset syyskaudella 2022

LAIDno-2022-714

Valmistelija

  • Susanne Laaksonen, sivistysjohtaja, susanne.laaksonen@laitila.fi

Perustelut

Kaupunginhallitus ja -valtuusto ovat päättäneet kokousaikataulunsa. Valiokunnan on tarpeen rytmittää omat kokoukset tarkoituksenmukaisesti talouden raportointiaikataulun näkökulmasta. Sivistysvaliokunta pitää kokouksensa kerran kuussa torstaisin klo 17.00. Mikäli käsiteltäväksi tulevien asioiden kiireellisyys tai muu pakottava tarve sitä edellyttävät, voidaan kokous pitää myös muuna ajankohtana tai kokousten määrää lisätä.

Sivistysvaliokunta valitsee kokouksissaan kaksi jäsentä tarkastamaan pöytäkirjan. Valinta tapahtuu sukunimen alkukirjaimen mukaista aakkosjärjestystä noudattaen. Pöytäkirja tarkastetaan kokousta seuraavan viikon maanantaina klo 8.30-17. Pöytäkirja on nähtävänä sivistystoimistossa kokousta seuraavan viikon tiistaina.

Esityslistat liitteineen julkaistaan suljetussa portaalissa, jonne valiokunnan jäsenillä ja varajäsenillä on omat henkilökohtaiset tunnuksensa. Esityslista on luettavissa portaalissa pääsääntöisesti kokousta edeltävänä torstaina.

Sivistysvaliokunnan esityslistat ja pöytäkirjat julkaistaan kaupungin kotisivuilla Internetissä ottaen huomioon julkisuus-, henkilötieto- ja opetuslainsäädännön säädökset julkisuudesta, tietojen saantioikeudesta ja yksityisyyden suojasta. Kotisivuille siirtämisen yhteydessä em. asiakirjojen asiansisällöstä vastaa sivistystoimenjohtaja.

Ehdotus

Esittelijä

  • Susanne Laaksonen, sivistysjohtaja, susanne.laaksonen@laitila.fi

Sivistysvaliokunta päättää, että vuoden 2022 syyskauden kokoukset ovat torstaisin 25.8., 29.9., 27.10., 24.11. ja 15.12.2022 klo 17.00. Mahdollisista muutoksista tai lisäkokouksista ilmoitetaan erikseen.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.


Muutoksenhaku

Päätöksestä ei saa kuntalain 136 §:n mukaan tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.