Vakka-Suomen kansalaisopiston johtokunta, kokous 1.12.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 40 Pöytäkirjan tarkastajien valinta ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

Perustelut

Laitilan kaupungin hallintosäännön 168 §:n mukaan pöytäkirja tarkastetaan toimielimen päättämällä tavalla.

Edelleen hallintosäännön 169 §:ssä määrätään, että kapunginhallituksen, valiokunnan ja lautakunnan pöytäkirja siihen liitettyine oikaisuvaatimusohjeineen tai valitusosoituksineen pidetään tarkastamisen jälkeen nähtävänä kaupungin verkkosivuilla siten, kun kuntalain 140 §:ssä tarkemmin säädetään. Muun viranomaisen pöytäkirja annetaan vastaavalla tavalla tiedoksi kaupungin jäsenille, jos asianomainen viranomainen katsoo sen tarpeelliseksi.

Vakka-Suomen kansalaisopiston johtokunta päätti ensimmäisessä kokouksessaan 22.9.2021, että johtokunnan pöytäkirjan tarkistamisesta päätetään jokaisessa kokouksessa erikseen, valitaan kaksi jäsentä tarkastamaan pöytäkirja ja noudatetaan kiertävää sukunimen alkukirjaimen mukaista aakkosjärjestystä.

Edelleen Vakka-Suomen kansalaisopiston johtokunta päätti, että tarkastettu pöytäkirja julkaistaan Laitilan kaupungin verkkosivuilla ja pidetään lisäksi yleisesti nähtävillä kokousta seuraavan viikon perjantaina tai sen sattuessa pyhäpäiväksi sitä seuraavana ensimmäisenä arkipäivänä Laitilan kaupungintalolla koulutoimistossa klo 9.00–15.00.

 

Päätöksenteon peruste:

Laitilan kaupungin hallintosääntö § 168 ja § 169
Vakka-Suomen kansalaisopiston johtokunta 22.9.2021 § 30

Ehdotus

Esittelijä

  • Tomi Kangas, Vakka-Suomen kansalaisopiston rehtori, tomi.kangas@vakkaopisto.fi

Tämän kokouksen pöytäkirjan tarkastajina toimivat aakkosjärjestyksen mukaisesti Leena Krook ja Arja Männistö. Tämän kokouksen pöytäkirja on tarkastettavana heti kokouksen jälkeen tai sitten kansalaisopiston toimistoissa, 2.12. iltapäivällä Laitilassa sekä 3.12. Uudessakaupungissa.

Tämän kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävillä Laitilan kaupungin verkkosivulla sekä 10.12.2021 Laitilan kaupungintalolla koulutoimistossa.

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.


Muutoksenhaku

Päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen Vakka-Suomen kansalaisopiston johtokunnalle, osoite Keskuskatu 30, PL 25 23801 Laitila.

Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnanjäsen. Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitettava.

Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.
Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa.
 
Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, kolmen päivän kuluttua sähköpostin lähettämisestä tai saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana.
 
Tiedoksisaantipäivää ei lueta valitusaikaan. Jos valitusajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa valituksen tehdä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen.