Sosiaali- ja terveysvaliokunta, kokous 8.9.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 76 Sosiaali- ja terveysvaliokunnan kokousaikataulut / syyskausi 2021

LAIDno-2020-439

Valmistelija

  • Johanna Ahokas, sosiaali- ja terveysjohtaja, johanna.ahokas@laitila.fi

Perustelut

Hallintojohtaja Heli Kiertokari-Laitinen on laatinut kaupunginhallitusta ja -valtuustoa koskevan kokousaikatauluehdotuksen syyskaudelle 2021. Valiokunnan on tarpeen rytmittää omat kokoukset tarkoituksenmukaisesti talouden raportointiaikataulun näkökulmasta. Sosiaali- ja terveysvaliokunta pitää kokouksensa kerran kuussa tiistaisin/keskiviikkoisin klo 17.00 alkaen.

Mikäli käsiteltäväksi tulevien asioiden kiireellisyys tai muu pakottava tarve sitä edellyttävät, voidaan kokous pitää myös muuna ajankohtana. 

Sosiaali- ja terveysvaliokunta valitsee kokouksissaan kaksi jäsentä tarkastamaan pöytäkirjan. Valinta tapahtuu sukunimen alkukirjaimen mukaista aakkosjärjestystä noudattaen. Pöytäkirja tarkastetaan kokouksesta seuraavan viikon maanantaina klo 8-17. Pöytäkirja on nähtävänä sosiaalitoimistossa kokouksesta seuraavan viikon tiistaina.

Esityslistat liitteineen julkaistaan pääsääntöisesti kokousta edeltävänä keskiviikkona Laitilan kaupungin suljetussa CaseM -ohjelmassa, jonne valiokunnan jäsenillä ja varajäsenillä on omat henkilökohtaiset tunnuksensa. Lisäksi se on luettavissa Laitilan kaupungin internet-sivuilla osoitteessa https://laitila.cloudnc.fi/fi-FI.

Laitilan kaupungin hallintosääntö § 

                                          

Ehdotus

Esittelijä

  • Johanna Ahokas, sosiaali- ja terveysjohtaja, johanna.ahokas@laitila.fi

Sosiaali- ja terveysvaliokunta päättää, että vuoden 2021 syyskauden kokoukset ovat keskiviikkoisin klo:17 seuraavina ajankohtina: 8.9.; 29.9.; 13.10; 24.11.; 15.12. Pakottavista syistä tapahtuvista muutoksista ilmoitetaan erikseen.

Päätös

Sosiaali- ja terveysvaliokunta poisti kokouspäivän 29.9.2021 ja siirsi kokouspäivän 24.11.2021 päivälle 23.11.2021. Muilta osin ehdotus hyväksyttiin.

Tiedoksi

sosiaali- ja terveystoimialan esihenkilöt, Tuija Setälä, Heli Kiertokari-Laitinen