Kaupunginhallitus, kokous 19.10.2020

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 79 Täyttölupa koulusihteerin toimen täyttämiseen

LAIDno-2020-239

Valmistelija

  • Heli Kiertokari-Laitinen, sivistystoimenjohtaja, heli.kiertokari@laitila.fi

Perustelut

Laitilan kaupungin hallintosäännön 52 §:n sekä kaupunginhallituksen päätöksen 16.3.2015 § 77 mukaan avoimien toistaiseksi voimassa olevien vakanssien täyttölupa tulee pyytää kaupunginhallitukselta.

Varppeen koulun koulusihteeri on 1.10.2020 päivätyllä ilmoituksella ilmoittanut siirtyvänsä eläkkeelle 1.3.2021 alkaen. Työntekijällä on käyttämättömiä vuosilomapäiviä siten, että vuosilomalle ja työstä poisjääminen tapahtuu 4.12.2020. Täyttölupaa haetaan siten, että uuden työntekijän tehokas perehdytys koulun käytänteisiin ja mm. uusien valtakunnallisten tiedonhallintajärjestelmien perusteisiin onnistuu mahdollisimman kattavasti. Koulusihteerin tehtävänkuvaan kuuluvat mm. oppilashallinnon sekä talous- ja henkilöstöhallinnon toimistotehtävät, oppimateriaalin ja tarvikkeiden tilaukset, arkistointi, viestintä, tilastointi ja asiakaspalvelu.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa tai ammatillista perustutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta toimistotehtävistä. Vakanssille on määrärahavaraus vuoden 2021 talousarvioehdotuksessa.

Ehdotus

Esittelijä

  • Lauri Kattelus, Kaupunginjohtaja, lauri.kattelus@laitila.fi

Kaupunginhallitus myöntää täyttöluvan koulusihteerin (23034-01) toimelle, ensisijainen sijoituspaikka Varppeen koulu,  toistaiseksi alkaen 23.11.2020.

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.

Merkittiin pöytäkirjaan, että sivistystoimenjohtaja Kiertokari-Laitinen oli kokouksessa asiantuntijana läsnä tämän asian käsittelyn ajan.

Tiedoksi

Varppeen koulun rehtori Tuomas Kankaanpää, sivistystoimenjohtaja Heli Kiertokari-Laitinen

Muutoksenhaku

Päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen Laitilan kaupunginhallitukselle,
osoite Keskuskatu 30, PL 25 23801 Laitila.

Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnanjäsen. Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitettava.

Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.
Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa.
 
Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, kolmen päivän kuluttua sähköpostin lähettämisestä tai saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana.
 
Kaavan tai rakennusjärjestyksen hyväksymistä koskevasta päätöksestä kunnan jäsenen ja muiden katsotaan saaneen tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa.
 
Tiedoksisaantipäivää ei lueta valitusaikaan. Jos valitusajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa valituksen tehdä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen.