Tekninen valiokunta, kokous 16.6.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 41 Lausunnon antaminen katualueiden sulkemisesta ja lupa torialueen käyttöön / Jazzkukko festivaali 24.- 25.7.2021

LAIDno-2021-593

Valmistelija

  • Mika Raula, Tekninen johtaja, mika.raula@laitila.fi

Perustelut

Jazzkukko Festivaali järjestetään heinäkuussa 7. kertaa Jazzkukko ry:n toimesta.

Jazzkukko ry anoo lupaa sulkea katualueita festivaalin päätapahtuman ajaksi la 24.7. klo 9.00 - su 25.7.2021. klo 6.00. Lisäksi lavan kohdalta sulkuaika alkaisi jo pe 23.7.2021 klo 10.00 sen rakentamisen takia. Sulkualueeeksi esitetään karttaliitteen mukaista aluetta ent. Nordean talon kulmalta Sairaalantielle. Palo- ja pelastustieyhteydet tultaisiin ottamaan huomioon. 

Jazzkukko ry anoo myös lupaa torialueen käyttöön esiintymislavoineen 24.7.2021.

Luvan katualueiden sulkemiseen myöntää poliisiviranomainen tieliikenneasetuksen 51 § 3. mom. mukaisesti kuultuaan tienpitäjää. Valiokunta antaa tämän johdosta lausuntonsa hakemuksesta. Torin käyttöluvan myöntää kaupunki.

Ehdotus

Esittelijä

  • Mika Raula, Tekninen johtaja, mika.raula@laitila.fi

Tekninen valiokunta päättää esittää kadunpitäjänä lausuntonaan, että sillä ei ole huomauttamista hakemuksen johdosta. Järjestäjän tulee huolehtia siitä, että katujen sulkemiset järjestetään asianmukaisesti turvallisuusnäkökohdat huomioiden. Järjestäjän tulee myös huolehtia alueen siivouksesta. Jazzkukko ry:n tulee ottaa huomioon viranomaisten mahdollisesti voimassa olevia määräyksiä koskien kokontumisille asetettuja rajoituksia ja ehtoja koronatilanteen johdosta.

Tekninen valiokunta myöntää luvan torialueen käyttöön hakemuksen mukaisesti.

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.

Tiedoksi

Mirja Junkola, Kari Antila, tekvan pj, kh:n pj

Muutoksenhaku

Seuraavasta päätöksestä ei saa kuntalain 136 §:n mukaan tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.