Sivistysvaliokunta, kokous 15.4.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 35 Vuoden 2020 myönnettyjen kulttuuriavustusten selvitykset

LAIDno-2021-358

Valmistelija

  • Antti Maantiehinno, vs. kulttuuripäällikkö, antti.maantiehinno@laitila.fi

Perustelut

Sivistysvaliokunta myönsi 14.5.2020 hakemusten perusteella kuudelle hakijalle kulttuuriavustuksia yhteensä 2600 euroa. Avustusperusteita ovat pitkäjänteinen työ, saavutetut tulokset, uudet ideat ja erityisesti taloudellisen tuen tarve laitilalaisessa kulttuurityössä. Avustusten saajia on pyydetty antamaan vapaamuotoinen, mielellään kuvallinen selvitys avustuksen käytöstä. Kaikilta avustuksensaajilta on saatu selvitykset.

 

Saaja

Käyttötarkoitus 

Myönnetty

Laitilan Kulttuuriseura Walo

Seitsemän veljestä 150 vuotta: Walo
Panu Rajalan luento

800

Laitilan kuvaajat

Vuosinäyttely + kirjaston kuvanurkka

300

Laitilan Mieslaulajat 

Esiintymisasu

300

Laitilan soittokunta

Musiikkileirin kuluihin

800

Wakkarit 

Soitinhankintoihin

200

Vakka-Suomen Harmonikkakerho

Kesäleirin kuluihin

200

 

Koroatilanteesta johtuen Laitilan Mieslaulajien ja Wakkareiden avustukset ovat jääneet käyttämättä. Laitilan Kulttuuriseura Walon ja Laitilan soittokunnan avustuksista osa on jäänyt käyttämättä kulujen alitettua hakemuksiin arvioidut menot.

Ehdotus

Esittelijä

  • Nestori Mäkelä, vt. sivistystoimenjohtaja, nestori.makela@laitila.fi

Sivistysvaliokunta hyväksyy avustusselvitykset. Käyttämättä jääneitä avustuksia ei peritä takaisin, mutta niiden käyttö tulee tilanteen jälleen niin salliessa käyttää avustushakemuksissa osoitettuihin hankintoihin. 

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.


Muutoksenhaku

Päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen Laitilan sivistysvaliokunnalle, osoite Keskuskatu 30, PL 25 23801 Laitila.

Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnanjäsen. Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitettava.

Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.
Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa.
 
Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, kolmen päivän kuluttua sähköpostin lähettämisestä tai saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana.
 
Tiedoksisaantipäivää ei lueta valitusaikaan. Jos valitusajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa valituksen tehdä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen.