Tekninen valiokunta, kokous 30.3.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 20 Kausiurakoitsijoiden ja tarviketoimittajien sopimusten optiovuoden käyttö

LAIDno-2021-292

Valmistelija

  • Eva Nurmi, Rakennusinsinööri, eva.nurmi@laitila.fi

Perustelut

Laitilan kaupungin rakennus- ja lvis-töiden kausiurakkasopimukset sekä lvis-tarviketoimittajien kausisopimukset päättyvät 31.3.2021. Sopimukset kilpailutettiin 2019 alkuvuonna, jolloin tarjouspyynnössä oli ilmoitettu mahdollisuus sopia yhteisesti yhdestä optiovuodesta, jonka ajankohta on 1.4.2021-31.3.2022. 

Optiovuonna tuntihinta pysyy vastaavana, kuin alkuperäisessä sopimuksessa ja tarvikkeiden hinnoissa on mahdollista tehdä tukkutoimittajan mukainen yleiskorotus. Käytetyiltä rakennus- ja lvis-töiden kausiurakoitsijoilta sekä lvis-tarviketoimittajilta pyydettiin suostumus optiovuoden käyttämisestä. Kaikki hyväksyivät optiovuoden ehdot ja lupautuivat jatkamaan sopimuksia optiovuoden 1.4.2021-31.3.2022 ajan.

Ehdotus

Esittelijä

  • Eva Nurmi, Rakennusinsinööri, eva.nurmi@laitila.fi

Tekninen valiokunta päättää käyttää rakennus- ja lvis-töiden kausiurakoitsijoiden ja lvis-tarviketoimittajien sopimuksen optiovuotta ja jatkaa sopimuksia 1.4.2021-31.3.2022 välisen ajan.

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.

Tiedoksi

Urakoitsijat

Muutoksenhaku

Seuraavaan päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen Laitilan tekniselle toimelle,
osoite Keskuskatu 30, PL 25 23801 Laitila.

Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnanjäsen. Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitettava.

Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.

Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa.
 
Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, kolmen päivän kuluttua sähköpostin lähettämisestä tai saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana.
  
Tiedoksisaantipäivää ei lueta valitusaikaan. Jos valitusajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa valituksen tehdä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen