Kaupunginhallitus, kokous 1.3.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 76 Laitilan kaupungin työuraohjelma 2021-2025

LAIDno-2021-97

Aikaisempi käsittely

Valmistelija

Tarja Saarela, Tietopalvelu- ja työhyvinvointipäällikkö, tarja.saarela@laitila.fi

Perustelut

Työurajohtaminen tarkoittaa kaikenikäisten hyvää johtamista. Henkilöstövoimavaroja johdetaan siten, että ikä- ja työurasidonnaisten tekijöiden huomioiminen palvelee sekä työnantajaa, että henkilöstön hyvinvointia

  • eri ikäisten vahvuuksien hyödyntäminen
  • voimavarojen kehittäminen 
  • työkykyuhkien hallinta.

 

Laitilan kaupungin työuraohjelma 2021-2025 sisältää kehittämistoimenpiteet, työntekijöiden aktiivisen tukemisen, aktiivisen tuen avaimet ja Työterveyslaitoksen tuottamaa tietoa työuriin liittyen.

Ehdotus

Yhteistyötoimikunta tarkensi työuraohjelman 2021-2025 kehittäistoimenpiteitä työhyvinvointikyselyä koskevalta osin niin, että työhyvinvointikysely pyritään toteuttamaan vuosittain.

Yhteistyötoimikunta esittää, että kaupunginhallitus hyväksyy liitteen mukaisen Laitilan kaupungin työuraohjelman 2021-2025.

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.

Perustelut

-

Ehdotus

Esittelijä

  • Lauri Kattelus, Kaupunginjohtaja, lauri.kattelus@laitila.fi

Kaupunginhallitus hyväksyy yhteistyötoimikunnan ehdotuksen mukaisesti Laitilan kaupungin työuraohjelman vuosille 2021-2025.

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.

Merkittiin pöytäkirjaan, että tämän asian käsittelyn ajan läsnä asiantuntijana oli tietopalvelu- ja työhyvinvointipäällikkö Tarja Saarela.


Muutoksenhaku

Päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen Laitilan kaupunginhallitukselle, osoite Keskuskatu 30, PL 25 23801 Laitila.

Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnanjäsen. Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitettava.

Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.
Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa.
 
Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, kolmen päivän kuluttua sähköpostin lähettämisestä tai saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana.
 
Kaavan tai rakennusjärjestyksen hyväksymistä koskevasta päätöksestä kunnan jäsenen ja muiden katsotaan saaneen tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa.
 
Tiedoksisaantipäivää ei lueta valitusaikaan. Jos valitusajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa valituksen tehdä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen.