Sivistysvaliokunta, kokous 18.2.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 21 LISÄPYKÄLÄ: Traktorin hankinta liikuntatoimelle (lisäpykälä)

LAIDno-2021-184

Valmistelija

  • Emilia Andersson, vapaa-aikapäällikkö, emilia.andersson@laitila.fi

Perustelut

Vuoden 2021 talousarviossa on vahvistettu investointimääräraha uuden traktorin hankintaan Laitilan liikuntatoimelle.

Tarjouskilpailussa (1.-16.2.2021) määräaikaan mennessä saapui kaksi tarjousta seuraavilta yrityksiltä:

Agco Suomi Oy

Turun Konekeskus Oy

Valintaperusteena tarjouskilpailussa käytetään halvinta kokonaiskustannusta. Kokonaiskustannuksiltaan edullisin hinta tarkoittaa hintaa, joka saadaan kun uuden 
traktorin hinnasta vähennetään vanhasta traktorista saatu hyvitys.

Tarjouspyynnössä (liitteenä) on esitetty tarjoajien soveltuvuutta koskevat vaatimukset ja niiden täyttymisen selvittämiseksi vaadittavat selvitykset. Tarjouspyynnössä on myös asetettu tarjoukselle ja sen sisällölle, sekä hankinnan kohteelle vähimmäisvaatimukset. Turun konekeskus Oy:n jättämään tarjoukseen ei ole liitetty mukaan Suomen Asiakastieto Oy:n tarjoajaa koskevaa Rating Alfa -yritysraporttia tai muuta luottolaitoksen (ei pankin) lausuntoa, jossa luottoluokitus on ilmoitettu. Näin ollen vähimmäisvaatimukset täyttäviä tarjouksia jää yksi: Agco Suomi Oy.

Kilpailutus on tehty Laitilan kaupungin käyttämässä Cloudia - kilpailutusjärjestelmässä. Tarjouskilpailu on lähetetty tiedoksi seuraaville yrityksille: LP Lakkapää, Wihuri Oy, RL-Traktorikone Oy, Agco Suomi Oy. 

 

 

 

Ehdotus

Esittelijä

  • Nestori Mäkelä, vs. sivistystoimenjohtaja, nestori.makela@laitila.fi

Sivistysvaliokunta päättää, että se hankkii liikuntatoimen käyttöön  Valtra -merkkisen, A104 -mallisen traktorin tarjouspyynnössä mainituin optioin Agco Suomi Oy:lta tarjouksen mukaisesti. 

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.

Valittavassa tarjouksessa on huomioitu vaihtohyvitys poistettavasta liikuntatoimen Ford - merkkisestä traktorista, rekisterinumero HAG-459.

 

 

 

Tiedoksi

Tarjoajat, liikuntatoimi

Liitteet

Oheismateriaali


Muutoksenhaku

Päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen Laitilan sivistysvaliokunnalle, osoite Keskuskatu 30, PL 25 23801 Laitila.

Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnanjäsen. Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitettava.

Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.
Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa.
 
Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, kolmen päivän kuluttua sähköpostin lähettämisestä tai saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana.
 
Tiedoksisaantipäivää ei lueta valitusaikaan. Jos valitusajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa valituksen tehdä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen.