Tekninen valiokunta, kokous 24.1.2024

§ 8 Kaupungintalon vedenjäähdytys saneerausurakan putkiurakoitsijan ja sähköurakoitsijan valinta

LAIDno-2023-1110

Valmistelija

  • Eva Nurmi, Kiinteistöpäällikkö, eva.nurmi@laitila.fi

Perustelut

Kaupungintalon vedenjäähdytyssaneeraukseen on varattu investointimääräraha yhteensä 120.000,00 € (alv 0 %), vuodelle 2024.

Vedenjäähdytyslaitteen saneerauksen tarkoituksena on uusia kaupungintalon ilmanvaihdon jäähdytysyksikkö nykyaikaisten vaatimusten mukaisiksi ja parantaa työntekijöiden viihtyisyyttä työpaikalla, sekä säästää käyttökustannuksia. Saneerauksessa uusitaan vesikatolla sijaitseva vedenjäähdytysyksikkö ja sen oheislaitteet kellarikerroksessa. Saneerauksen yhteydessä uusitaan jäähdytysyksikön alla oleva kattorakenne, jonka eristysominaisuutta samalla kasvatetaan ja lisätään useampi vedenpoisto. Saneeraushankkeessa kilpailutetaan putki- ja sähköurakka, katon rakennetyöt toteutetaan Laitilan kaupungin puitesopimusurakoitsijalla ja Laitilan kaupunki toimii hankkeessa pääurakoitsijana.

Saneerauksen putki- ja sähkötöistä on tehty urakkatarjouspyynnöt, jotka ovat olleet esillä Cloudia-pienhankintajärjestelmässä ja Laitilan kaupungin kotisivuilla. Kaikkien urakoitsijoiden valintaperusteena käytetään edullisinta kokonaishintaa. Tarjousten jättöaika päättyi 17.1.2024. 

Ehdotus

Esittelijä

  • Mika Raula, tekninen johtaja, mika.raula@laitila.fi

Tekninen valiokunta päättää valita edullisimmat tarjouksen jättäneet urakoitsijat:

Putkiurakoitsija: MV-Jäähdytys Oy

Sähköurakoitsija: Laitilan Puhelin Osk

 

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.

Merkittiin pöytäkirjaan, että esteellisenä käsittelemään asiaa kokouksesta poistui asian käsittelyn ajaksi esittelijä Mika Raula.

Tiedoksi

tarjouksen jättäneet

Muutoksenhaku

Seuraavaan päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen Laitilan tekniselle toimelle,
osoite Keskuskatu 30, PL 25 23801 Laitila.

Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnanjäsen. Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitettava.

Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.

Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa.
 
Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, kolmen päivän kuluttua sähköpostin lähettämisestä tai saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana.
  
Tiedoksisaantipäivää ei lueta valitusaikaan. Jos valitusajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa valituksen tehdä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen