Sivistysvaliokunta, kokous 15.12.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 137 Tiedoksi merkittävät asiat

Valmistelija

  • Susanne Laaksonen, sivistysjohtaja, susanne.laaksonen@laitila.fi

Perustelut

1. Lounais-Suomen aluehallintovirasto myöntänyt 3600 euron avustuksen (50%) Laitilan kaupungille Hyvinvointia liikkuen -hankkeeseen. Tavoitteena on lisätä koululaisten ja opiskelijoiden fyysistä aktiivisuutta ja opiskelukykyä kehittämällä liikunnallista toimintakulttuuria koulu- ja opiskelupäivän aikana. Erityisenä tavoitteena on vähemmän liikkuvien koululaisten ja opiskelijoiden fyysisen aktiivisuuden lisääminen näissä kohderyhmissä. Päätös on liitteenä.

2. Laitilan kaupunki on kutsuttu ja hyväksytty mukaan Raision kaupungin koordinoimaan ”Kekäle – kestävät käytänteet lentoon kunnissa ” -hankkeeseen. Hanke on osa Opetushallituksen perusopetuksen sekä toisen asteen ilmasto- ja kestävyyskasvatushanketta. Varsinais-Suomesta mukana kyseisessä hankkeessa on Raision, Naantalin ja Laitilan kaupungit sekä Nousiaisten ja Liedon kunnat. Omarahoitusosuus on n. 2150€ ja hankkeen tavoitteita on mm. ilmasto- ja kestävyyskasvatuksen käytännön ratkaisut, toimintakulttuurin kehittäminen, osallistaminen sekä pedagogisen johtamisen kehittäminen. Laitilassa hanke on osa Kaupunkimme opetuksen Hinku -toimintaa.

3. Uimahallin kävijämäärä oli marraskuussa 3490 (vuonna 2021:4092) 

 

 

Ehdotus

Esittelijä

  • Susanne Laaksonen, sivistysjohtaja, susanne.laaksonen@laitila.fi

Sivistysvaliokunta merkitsee tiedoksi edellä mainitut tiedoksi merkittävät asiat.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.


Muutoksenhaku

Päätöksestä ei saa kuntalain 136 §:n mukaan tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.