Sivistysvaliokunta, kokous 27.10.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 118 Sivistystoimen osavuosikatsaus 1-9/2022

LAIDno-2022-1113

Valmistelija

  • Susanne Laaksonen, sivistysjohtaja, susanne.laaksonen@laitila.fi

Perustelut

Laitilan kaupungin talouden toteutumasta raportoidaan osavuosikatsauksina kaupunginvaltuustolle neljännesvuosittain. Viranhaltijoiden on kuukausittain seurattava määrärahojensa toteutumista ja raportoitava siitä valiokuntaan tai lautakuntaan vähintään neljännesvuosittain. Raportointiaikataulun mukaiset raportit toimitetaan tiedoksi valiokunnille tai lautakunnille ja kaupunginhallitukselle.

Valtuustolle toimitetaan osavuosikatsaus neljännesvuosittain 31.3., 30.6, 30.9. ja 31.12. tilanteista. Liitteenä sivistystoimialan taloudellisten tavoitteiden toteumaraportti 1-9/2022. Talousarvion täytäntöönpano-ohjeen mukaisesti vain merkittävät poikkeamat (5 %) selvitetään sanallisesti.

Kokonaisuus talouden osalta kolmannen kvartaalin jälkeen on toteutunut talousarvion mukaisesti. Toimintatuloja on kertynyt arvioitua enemmän johtuen mm. valtionavustuksista. Menot ovat pysyneet talousarvioon nähden hyvin kehyksessä.

 

 

 

Ehdotus

Esittelijä

  • Susanne Laaksonen, sivistysjohtaja, susanne.laaksonen@laitila.fi

Sivistysvaliokunta merkitsee sivistystoimen osavuosikatsauksen (1-9/2022) ajalta 1.1.-30.9.2022 tiedoksi ja lähettää sen tiedoksi kaupunginhallitukselle ja edelleen tiedoksi kaupunginvaltuustolle.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Tiedoksi

kaupunginhallitus, kaupunginvaltuusto

Muutoksenhaku

Päätöksestä ei saa kuntalain 136 §:n mukaan tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.