Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunta, kokous 27.9.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 24 Pöytäkirjantarkastajien valitseminen

Valmistelija

  • Jussi Kauranen, Vakka-Suomen musiikkiopiston rehtori, jussi.kauranen@laitila.fi

Perustelut

Laitilan kaupungin hallintosäännön 168 §:n mukaan pöytäkirja tarkastetaan toimielimen päättämällä tavalla.

Johtokunta päätti kokouksessaan 14.9.2021 (§ 18/2021), että sen kokouksissa kulloinkin valitaan kaksi jäsentänä tarkastamaan pöytäkirja. Valinta perustuu sukunimen alkukirjaimen mukaista aakkosjärjestystä noudattaen. Pöytäkirja tarkistaan pääsääntöisesti heti kokouksen jälkeen, ellei kokouksessa muuta sovita.

Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunta on kokouksessaan 14.9.2021 (§ 18/2021) päättänyt, että tarkastettu pöytäkirja julkaistaan Laitilan kaupungin verkkosivuilla ja pidetään lisäksi yleisesti nähtävänä Vakka-Suomen musiikkiopiston toimistossa kokouksesta seuraavan viikon maanantaina tai sen sattuessa pyhäpäiväksi sitä seuraavana ensimmäisenä arkipäivänä.

 

 

Päätöksenteon peruste:

Laitilan kaupungin hallintosääntö 168 §

Ehdotus

Esittelijä

  • Jussi Kauranen, Vakka-Suomen musiikkiopiston rehtori, jussi.kauranen@laitila.fi

Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunta päättää, että tämän kokouksen pöytäkirjan tarkastajina toimivat aakkosjärjestyksen mukaisesti Jouni Hautanen ja Lea Koskinen. Tämän kokouksen pöytäkirja tarkastetaan heti kokouksen päättymisen jälkeen.

Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunta päättää, että tämän kokouksen tarkastettu pöytäkirja julkaistaan Laitilan kaupungin verkkosivuilla 28.9.2022 ja pidetään yleisesti nähtävänä maanantaina 3.10.2022 Vakka-Suomen musiikkiopiston toimistossa.

Päätös

Ehdotuksen mukaan