Tekninen valiokunta, kokous 27.4.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 46 Osavuosikatsaus 1-3 tekninen toimi

LAIDno-2022-430

Valmistelija

  • Mika Raula, Tekninen johtaja, mika.raula@laitila.fi

Perustelut

Laitilan kaupungin talouden toteutumasta raportoidaan osavuosikatsauksina kaupunginvaltuustolle neljännesvuosittain. Viranhaltijoiden on kuukausittain seurattava määrärahojensa toteutumista ja raportoitava siitä valiokuntaan tai lautakuntaan. Raportointiaikataulun mukaiset raportit toimitetaan tiedoksi valiokunnille ja lautakunnille. Talouspalvelut toimittavat koko kaupunkia koskevat talouden toteutumaraportit kuukausittain tiedoksi kaupunginhallitukselle. Valtuustolle toimitetaan osavuosikatsaus neljännesvuosittain (31.3., 30.6, 30.9. ja 31.12. tilanteista).

Kolme ensimmäistä kuukautta on lyhyt aika tehdä johtopäätöksiä talousarvion toteumasta. Investointihankkeet ovat vasta käynnistymässä ja käyttötaloudessa ei ole havaittavissa merkittäviä poikkeamia lukuun ottamatta liikenneväylien ja yleisten alueiden menokohtaa, mikä on edellisiä vuosia korkeampi.

 

 

 

Ehdotus

Esittelijä

  • Mika Raula, Tekninen johtaja, mika.raula@laitila.fi

Tekninen valiokunta merkitsee osavuosikatsauksen tiedokseen ja lähettää sen edelleen kaupunginhallitukselle tiedoksi.

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.

Tiedoksi

KH

Muutoksenhaku

Seuraavasta päätöksestä ei saa kuntalain 136 §:n mukaan tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.