Sivistysvaliokunta, kokous 17.3.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 27 Hyväntekeväisyystapahtuma Laitilassa

LAIDno-2022-275

Valmistelija

  • Emilia Andersson, vapaa-aikapäällikkö, emilia.andersson@laitila.fi

Perustelut

Laitilan kaupungille on tullut pyyntö saada käyttää Finnlamex-hallia tai Urheilutaloa hyväntekeväisyystapahtumaan. Hyväntekeväisyyden tuotto menee kokonaisuudessaan Ukrainan kriisin humanitaariseen apuun. Laitilan kaupungin liikuntapaikkojen vuoroissa on ohje, että vakiovuorot väistyvät tilaisuuden (tapahtuma/ottelu/turnaus) edeltä. Liikuntapaikkojen käyttömaksuista päättää Sivistysvaliokunta. 

Hyväntekeväisyystapahtuman päivämäärä ei ole vielä varmistunut, mutta järjestäjän tavoitteena on järjestää tapahtuma maalis-huhtikuun 2022 aikana.

Ehdotus

Esittelijä

  • Susanne Laaksonen, sivistysjohtaja, susanne.laaksonen@laitila.fi

Sivistysvaliokunta päättää, että hyväntekeväisyystapahtuman saa järjestää maksutta Finnlamex-hallissa tai Urheilutalolla. Tapahtuma järjestetään kevään 2022 aikana sellaisena päivänä, jolloin Finnlamex-hallissa tai Urheilutalolla ei ole muita varauksia kuin vakiovuoroja varausta tehdessä. Tapahtuman järjestäjä vastaa tapahtumaan liittyvistä järjestelyistä kokonaisuudessaan sekä hoitaa asianmukaiset luvat keräyksen järjestämiseen. Tapahtuman järjestäjä velvoitetaan siistimään tilat siten, että siistijälle ei tule tapahtumasta ylimääräistä työtä. Mikäli siisitijälle tulee lisätyötä, laskutetaan siitä tapahtuman järjestäjää 169 € / 4h + mahdolliset matkakulut. Tapahtuman saa järjestää maksutta Finnlamex-hallissa tai Urheilutalolla kevään 2022 aikana, kuitenkin viimeistään toukokuun 2022 loppuun mennessä.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Tiedoksi

Tapahtuman järjestäjä, liikuntatoimi, 

Muutoksenhaku

Päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen Laitilan sivistysvaliokunnalle, osoite Keskuskatu 30, PL 25 23801 Laitila.

Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnanjäsen. Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitettava.

Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.
Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa.
 
Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, kolmen päivän kuluttua sähköpostin lähettämisestä tai saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana.
 
Tiedoksisaantipäivää ei lueta valitusaikaan. Jos valitusajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa valituksen tehdä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen.