Tekninen valiokunta, kokous 19.10.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 66 Teknisen valiokunnan osavuosikatsaus 1-9 / 2021

LAIDno-2021-495

Valmistelija

  • Mika Raula, Tekninen johtaja, mika.raula@laitila.fi

Perustelut

Vuoden 2021 talousarvion täytäntöönpano-ohjeen mukaan viranhaltijoiden on seurattava määrärahojensa toteutumista ja raportoitava siitä valiokuntaan tai lautakuntaan neljännesvuosittain. Raportointiaikataulun mukaiset raportit toimitetaan tiedoksi valiokunnille tai lautakunnille ja kaupunginhallitukselle. Valtuustolle toimitetaan osavuosikatsaus neljännesvuosittain (31.3., 30.6, 30.9. ja 31.12. tilanteista).

Teknisen toimen talousarvio on toteutunut pääosin suunnitellusti ja kokonaisuus talouden osalta on tasapainossa, toimintakate 57,5 %. Tulojen kertymä etenkin vesihuoltolaitoksen osalta tasoittuu loppuvuonna. Menot ovat pysyneet kokonaisuuteen nähden hyvin annetun talousarvion sisällä lukuunottamatta liikenneväylien ja yleisten alueiden tehtävä aluetta, jonka menojen toteuma-% on 88,90 %.

Liitteenä ovat toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteumaraportit tehtävittäin. Talousarvion täytäntöönpano-ohjeen mukaisesti vain merkittävät poikkeamat selvitetään sanallisesti.

Ehdotus

Esittelijä

  • Mika Raula, Tekninen johtaja, mika.raula@laitila.fi

Tekninen valiokunta merkitsee osavuosikatsauksen tiedokseen ja lähettää sen edelleen kaupunginhallitukselle.

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.


Muutoksenhaku

Seuraavasta päätöksestä ei saa kuntalain 136 §:n mukaan tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.