Tekninen valiokunta, kokous 1.9.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 50 Mustajärven rantasaunan muutos esteettömäksi

LAIDno-2021-743

Valmistelija

  • Eva Nurmi, Rakennusinsinööri, eva.nurmi@laitila.fi

Perustelut

Mustajärven rantasaunan muuttaminen esteettömäksi on tullut valtuustoaloitteena. Saunan esteettömäksi muuttaminen on tarkoittanut rakennuksen tilojen muuttamista, sekä kiinteistön piha-alueen ja niiden varusteiden, kuten laiturin ja uimapaikan muuttamista liikuntaesteisille soveltuvaksi. Hankkeeseen on varattu investointimeno suuruudeltaan 25.000,00 € (alv 0%) vuodelle 2021.

Muutostöistä toteutettiin luonnokset, joiden mukaan haettiin AVI:lta tuki hankkeelle kesäkuussa 2021. Tuen suuruus on ennakoitujen kustannusten perusteella ollut 15.630,00 € (alv 0%). Luonnoksesta on pyydetty palautetta kiinteistön käyttäjältä, joiden perusteella on lisätty rakennuksen käyttöturvallisuutta. Viimeisimmästä luonnoksesta, joka on liitteenä, on pyydetty vammaisneuvoston lausunto. 

Ehdotus

Esittelijä

  • Mika Raula, Tekninen johtaja, mika.raula@laitila.fi

Tekninen valiokunta päättää hyväksyä Mustajärven rantasaunan suunnitelmat, joiden mukaan kiinteistön rakennus ja piha-alue muutetaan liikuntaesteisille käyttäjille soveltuvaksi.

 

Päätös

Jäsen Jarkko Männistö ehdotti asian jättämistä pöydälle, jota jäsen Katri Jalonen kannatti.

Tekninen valiokunta päättää että asia jätetään pöydälle.


Muutoksenhaku

Seuraavasta päätöksestä ei saa kuntalain 136 §:n mukaan tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.