Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunta, kokous 21.6.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 16 Täyttölupa sivutoimisen vaskipuhallintensoiton tuntiopettajan virkaan

LAIDno-2021-633

Valmistelija

  • Susanne Laaksonen, sivistystoimenjohtaja, susanne.laaksonen@laitila.fi

Perustelut

Hallintosäännön 52 §:n mukaan avoimien olevien vakanssien täyttölupa tulee pyytää alueellisten opistojen osalta asianomaiselta johtokunnalta.

Vakka-Suomen musiikkiopiston vaskipuhallintensoitonopettaja Minna Kajander on irtisanoutunut ko. virkasuhteesta 10.6.2021 päivätyllä ilmoituksella siten, että hänen viimeinen virallinen työpäivänsä on 31.7.2021. Vaskipuhallintensoitonopettajan virkaan on sisältynyt yksilöopetusta, puhallinorkesterien kapellimestaritehtävät ja parina viime vuonna myös tuottajatehtäviä. Tehtäväkuvan laajuuden vuoksi on ennakoitavissa, että vastaaviin virkatehtäviin on haasteellista löytää viranhaltijaa. Puhallinorkesterien kapellimesteritehtävät, tuottajatehtävät ja osa yksilöopetuksesta saadaan hoidettua musiikkiopistossa jo olevan henkilöstön kesken.

Lukuvuoden 2021-2022 aikana on tarpeen tarkastella musiikkiopiston virkoja laajempana kokonaisuutena, jonka vuoksi on perusteltua, että vaskipuhallintensoitonopettajan virka jätetään avoimeksi ja palkataan ajalle 1.8.2021-31.5.2022 määräaikainen sivutoiminen vaskipuhallintensoiton tuntiopettaja vastaamaan viiden vaskipuhallinoppilaan yksilöopetuksesta. Edellä mainittu järjestely saadaan hoidettua talousarviossa olevin määräraharesurssein.

 

Ehdotus

Esittelijä

  • Susanne Laaksonen, sivistystoimenjohtaja, susanne.laaksonen@laitila.fi

Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunta päättää jättää avoimeksi vaskipuhallintensoitonopettajan viran lukuvuodeksi 2021-2022 ja sen sijaan päättää myöntää täyttöluvan sivutoimiseen vaskipuhallintensoiton tuntiopettajan virkaan määräajaksi 1.8.2021-31.5.2022.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.


Muutoksenhaku

Päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen Vakka-Suomen Musiikkiopiston johtokunnalle, osoite Keskuskatu 30, PL 25 23801 Laitila.

Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnanjäsen. Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitettava.

Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.
Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa.
 
Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, kolmen päivän kuluttua sähköpostin lähettämisestä tai saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana.

Tiedoksisaantipäivää ei lueta valitusaikaan. Jos valitusajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa valituksen tehdä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen.