Vakka-Suomen kansalaisopiston johtokunta, kokous 15.6.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 19 Pöytäkirjan tarkastajien valinta ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

Perustelut

Laitilan kaupungin hallintosäännön 167 §:n mukaan pöytäkirja tarkastetaan toimielimen päättämällä tavalla.

Edelleen hallintosäännön 168 §:ssä määrätään, että pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä toimielimen päättämänä aikana ja paikassa siten kuin siitä vähintään yhtä päivää aiemmin on ilmoitettu.

Vakka-Suomen kansalaisopiston johtokunta päätti ensimmäisessä kokouksessaan 26.9.2017, että johtokunnan pöytäkirjan tarkistamisesta päätetään jokaisessa kokouksessa erikseen, valitaan kaksi jäsentä tarkastamaan pöytäkirja ja noudatetaan kiertävää sukunimen alkukirjaimen mukaista aakkosjärjestystä.

Edelleen Vakka-Suomen kansalaisopiston johtokunta päätti, että tarkastettu pöytäkirja julkaistaan Laitilan kaupungin verkkosivuilla ja pidetään lisäksi yleisesti nähtävillä kokousta seuraavan viikon perjantaina tai sen sattuessa pyhäpäiväksi sitä seuraavana ensimmäisenä arkipäivänä Laitilan kaupungintalolla koulutoimistossa klo 9.00-15.00.

 

Päätöksenteon peruste

Laitilan kaupungin hallintosääntö § 167 ja § 168
Vakka-Suomen kansalaisopiston johtokunta 26.9.2017 § 19

Ehdotus

Esittelijä

  • Jussi Kauranen, Vakka-Suomen kansalaisopiston vs. rehtori, jussi.kauranen@laitila.fi

Tämän kokouksen pöytäkirjan tarkastajina toimivat aakkosjärjestyksen mukaisesti Elina Korpinen ja Sinikka Pirttinokka. Tämän kokouksen pöytäkirja tarkastetaan heti kokouksen päättymisen jälkeen.

Tämän kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävillä Laitilan kaupungin verkkosivulla sekä 18.6.2021 Laitilan kaupungintalolla koulutoimistossa.

Päätös

Ehdotuksen mukaan.


Muutoksenhaku

Päätöksestä ei saa kuntalain 136 §:n mukaan tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.