Nuorisovaltuusto, kokous 11.3.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 5 Nuorisovaltuuston somekanavan vastuut

LAIDno-2021-229

Valmistelija

  • Noora Mantere, nuorisopäällikkö, noora.mantere@laitila.fi

Perustelut

Nuorisovaltuustolla on sosiaalisen median tilit Instagramissa (Nuvalaitila) ja Facebookissa Laitilan Nuorisovaltuusto. Nuorisovaltuuston jäsenillä ei ole lupaa perustaa uusia tilejä, ellei perustamisesta ole erikseen sovittu nuorisovaltuuston kokouksessa.

Sosiaalisen median kanavilla julkaistaan ajankohtaista tietoa esimerkiksi nuorisovaltuuston tapahtumista ja toiminnasta. Jotta kanava pysyy aktiivisena, on toivottavaa että tileillä julkaistaan myös mainosten lisäksi muuta tietoa, kuten esittelyjä jäsenistöstä, tietoa nuorisovaltuustojen liiton tapahtumista ja kuulumisia valiokunnista.

Ehdotus

Esittelijä

  • Noora Mantere, nuorisopäällikkö, noora.mantere@laitila.fi

Nuorisovaltuuston sometilien päivitysoikeus voidaan antaa kaikille halukkaille nuorisovaltuuston päätöksellä. Somettajia varten on perustettu Nuvan somettajat -whatsapp-ryhmä jossa voidaan keskustella tulevista julkaisuista ja jakaa vastuuta. Sometusyhmään ovat liittyneet tässä vaiheessa Jenna Hiltunen, Oliver Niiranen, Valtteri Valtonen, Jere Kuusisto ja Neea Jortikka. 
Nuorisovaltuusto vahvistaa sometusryhmän tämänhetkisen jäsenistön.

Päätös

Sometiimiin lisätään Verna Vuorela, Anni Saloniemi ja Iida Viherjälaakso. Nuorisovaltuusto merkitsee sometiimin kokoonpanon tiedoksi.