§ 9 Henkilöstö- ja tietopalveluasiantuntijan viran täyttäminen

Lataa 

LAIDno-2024-32

Päätöspäivämäärä

23.4.2024

Päätöksen tekijä

Hallintojohtaja

Päätöksen peruste

Laitilan kaupungin hallintosääntö §  51, 53

Kuvaus

Laitilan kaupungissa on ollut julkisesti haettavan henkilöstö- ja tietopalveluasiantuntijan virka. Määräaikaan mennessä saapui 26 hakemusta. Hakemusten perusteella haastatteluun kutsuttiin neljä henkilöä. 

 

 

 

 

Päätös

Valitsen toistaiseksi voimassa olevaan henkilöstö- ja tietopalveluasiantuntijan virkasuhteeseen sosionomi YAMK Sari Kosken ehdolla, että valituksi tullut toimittaa hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Todistus on toimitettava 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta. Sari Kosken kieltäytymisen varalle valitsen KTM Mikael Koskisen.

Hakemuksen, ansioluettelon sekä haastattelun perusteella kokonaisuutena arvioiden pidän Sari Koskea sopivampana täytettävään virkaan. Kosken valintaa puoltaa vaaditun koulutuksen ohella riittävä ja monipuolinen työkokemus sekä haastattelutilanteessa saatu myönteinen käsitys hänen taidoistaan, osaamisestaan sekä sopivuudestaan täytettävään virkaan.

Virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Henkilöstö- ja tietopalveluasiantuntijan virka on Laitilan kaupungin virka, jonka sijoituspaikka on virkasuhteen alkaessa hallintoimen vastuualueella sisäinen palvelutoiminta.

Virkasuhde alkaa 27.5.2024 (tai sopimuksen mukaan) perehdyttämisjaksolla ja jatkuu toistaiseksi nykyisen viranhaltijan irtisanouduttua. Työaika on toimistotyöaika (36,25 h/viikko). Virantäytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.  Perehtymisjakson jälkeen töiden tekeminen osittain etänä on mahdollista. Viran palkka ja virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n hinnoittelutunnuksen 01ASI040 mukaisesti. Virkasuhteen alkaessa tehtäväkohtainen palkka on 3 638,36 €/kk. 

 

Allekirjoitus

Heli Kiertokari-Laitinen, hallintojohtaja

Organisaatiotieto

Hallintotoimi