Keskusvaalilautakunta, kokous 20.12.2023

§ 28 Keskusvaalilautakunnan tehtävien hoitamisesta maksettava erillispalkkio

LAIDno-2023-866

Perustelut

Laitilassa on käytäntönä ollut, että keskusvaalilautakunnan sihteerille on suoritettu erilliskorvaus, joka on sisältänyt kaikki vaaleihin liittyvät tehtävät, joista osa on tapahtunut normaalin työajan ulkopuolella. Lisäksi sihteerille ei myöskään ole maksettu kokouspalkkioita eikä muita korvauksia vaaliin liittyvistä tehtävistä.
Avustavana henkilönä vaalien toimeenpanoon osallistuu myös johdon sihteeri oman työnsä ohella.

Edellisissä vaaleissa keskusvaalilautakunnan sihteerille maksettiin 1.000 €:n ja johdon sihteerille 500 €:n korvaus.

Ehdotus

Keskusvaalilautakunta päättää lautakunnan sihteeri Jaana Suomiselle ja johdon sihteeri Tuulia Kujanpäälle maksettavista erilliskorvauksista vuoden 2024 presidentinvaalin järjestämisestä.

Päätös

Keskusvaalilautakunta päätti suorittaa lautakunnan sihteeri Jaana Suomiselle  2.000 €:n ja johdon sihteeri Tuulia Kujanpäälle 1.000 €:n erilliskorvauksen vuoden 2024 presidentinvaalin hoitamisesta, mikäli toinen vaalikierros toteutuu. Muussa tapauksessa korvaukset ovat keskusvaalilautakunnan sihteerille 1.000 € ja johdon sihteerille 500 €.

Merkittiin pöytäkirjaan, että keskusvaalilautakunnan sihteeri Jaana Suominen poistui kokouksesta tämän asian käsittelyn ajaksi ja pöytäkirjanpitäjänä toimi puheenjohtaja Eero Kuisma.

Tiedoksi

Palkkatiimi