Tekninen valiokunta, kokous 12.12.2023

§ 95 MirriRescue ry avustusanomus

LAIDno-2022-349

Aikaisempi käsittely

Valmistelija

Mika Raula, tekninen johtaja, mika.raula@laitila.fi

Perustelut

MirriRescue ry anoo Laitilan kaupungilta tukea kissapopulaatioiden hoitamiseen ja hädänalaisten kissojen auttamistyöhön. Yhdistys toimii pääosin Uudenkaupungin ja Laitilan alueilla. Yhdistyksen toiminta on viime vuosina ollut pääasiassa kissojen loukutusta. Toiminta-ajatuksena on ollut kissojen hoito ja uusien sijoituspaikkojen järjestäminen. Avustussumma, jota anotaan on 1 000 €.

Laitilan kaupungilla on voimassaoleva sopimus Kissahotelli Kattimajan kanssa, minkä mukaan se vastaanottaa löytöeläimet. Vaikka sopimukseen sisällytetty toiminta ei ole täsmälleen samansisältöistä kuin Mirrirescue ry:n toiminta, vastaa se kuitenkin vaatimuksiin , joita kunnille on asetettu. Kissahotelli Kattimaja on valikoitunut yhteistyökumppaniksi kilpailutuksen kautta.

Ehdotus

Esittelijä

Mika Raula, tekninen johtaja, mika.raula@laitila.fi

Tekninen valiokunta toteaa vastauksenaan MirriRescue ry:n avustusanomukseen, että sen harjoittama toiminta on tärkeää ja arvokasta. Kaupungilla ei kuitenkaan ole mahdollisuuksia tukea kaikkea sinänsä tärkeää toimintaa, eikä tälläiseen ole varauduttu myöskään talousarviossa. Näin ollen tekninen valiokunta hylkää sille toimitetun MirriRescue ry:n avustusanomuksen

Päätös

Asian käsittely siirrettiin teknisen valiokunnan seuraavaan kokoukseen.

Valmistelija

  • Mika Raula, tekninen johtaja, mika.raula@laitila.fi

Perustelut

Valiokunta päätti edellisessä kokouksessa siirtää asian käsittelyn seuraavaan kokoukseen. Samalla se edellytti lisätietoja yhdistyksen toiminnasta, joita siltä on pyydetty. Tilinpäätös ja toimintakertomus esitellään kokouksessa.

Ehdotus

Esittelijä

  • Mika Raula, tekninen johtaja, mika.raula@laitila.fi

Valiokunta päättää myöntää MirriRescue ry:lle 1 000 €:n avustuksen anomuksen mukaisesti.

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.